GuidePedia

0

«Όσο αντιμετωπίζουμε την Τουρκία με όρους επικοινωνίας και προσωπικής πολιτικής αυτή θα αποθρασύνεται», υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Ο κ.Ζαχαριάδης υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός λαμβάνει αποφάσεις που ξεπερνούν τη θητεία του και δεσμεύουν τη χώρα χωρίς να ενημερώνει κανέναν. «Δεν συγκυβερνούμε, αλλά δεν ενημέρωσε και δεν ζήτησε την άποψη κανενός για την απόφαση του να στείλει όπλα στην Ουκρανία», λέει.

Επικαλείται το παράδειγμα του Ισραήλ για το χειρισμό στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας. Κατηγορεί τον κ.Μητσοτάκη ότι δεν φρόντισε να συνεννοηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι ώστε να πει έστω μια λέξη για το Κυπριακό , στην ομιλία του στο ελληνικό κοινοβούλιιο.

Ο κ.Ζαχαριάδης απαντά σε ερωτήσεις για την ακρίβεια που πλήττει τους πολίτες, τους «καυτούς λογαριασμούς» ηλεκτρικού ρεύματος υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να τα φορτώνει όλα η κυβέρνηση στη διεθνή κρίση.

Κάνει σύγκριση με το τι συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες. Τι συμβαίνει με το χρηματιστήριο ενέργειας; «Στην τελευταία σύνοδο Κορυφής ο κ.Μητσοτάκης δεν διεκδίκησε τίποτα», λέει και επικαλείται όσα πέτυχαν Πορτογαλία και Ισπανία. Υποστηρίζει ότι η πολιτική Μητσοτάκη «εξυπηρετεί κάποιους επιχειρηματίες που θα βγάλουν χρήματα».

Για το θέμα της διαχείρισης της πανδημίας ο κ.Ζαχαριάδης λέει ότι «ιδίως μετά από την τοποθέτηση του κ.Πλεύρη στο υπουργείο Υγείας, ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε τη στρατηγική της ανοσίας της αγέλης».

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top