GuidePedia

0

Σύμβουλος από το περιβάλλον του προέδρου της Συρίας Μ. Άσαντ ανέφερε ότι  συριακές μυστικές υπηρεσίες έχουν ηχογραφημένες στα χέρια τους  τις «καυτές» συνομιλίες των μελών του ISIS με Αμερικανούς στρατιωτικούς , λίγο πριν τα αμερικανικά αεροσκάφη χτυπήσουν τα συριακά στρατεύματα στο  Ντέιρ αλ-Ζορ στις 17 Σεπτεμβρίου, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .
Πρόκειται για ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο μιας πράξης που θα βαρύνει τις ΗΠΑ σε αυτόν τον «βρώμικο πόλεμο» που διεξάγεται στην Συρία εδώ και έξι χρόνια .

Πρώτον είχαμε την  «στοχευόμενη κατάρριψη» ου ρωσικού SU-24 από τουρκικά αεροσκάφη , πίσω από την οποία ευρίσκονταν  οι ΗΠΑ, ενώ τώρα έχουμε την άμεση εμπλοκή αμερικανικών αεροσκαφών κατά του συριακού στρατού.

«Ο συριακός  στρατός υπέκλεψε συνομιλία μεταξύ των Αμερικανών και των τζιχαντιστών  πριν από την αεροπορική επιδρομή στο Ντέιρ αλ-Ζορ», αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός Al Mayadeen.

Έμπειροι διεθνείς αναλυτές υποδεικνύουν στην προκειμένη περίπτωση τις συνεχείς προσπάθειες των ΗΠΑ , είτε στην Συρία , είτε στην Ουκρανία είτε οπουδήποτε αλλού,  να «συρθεί» με κάθε κόστος και τρόπο η Ρωσία σε ένα παγκόσμιο πόλεμο αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Εάν ο Ρώσος πρόεδρος δεν τηρούσε την στάση που τηρεί ευλαβικά εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, ο πλανήτης θα είχε μπει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, πολύ ενωρίτερα.

syria-audio-recording-isis-us-700x350

Η κατάσταση στην Συρία όμως σύμφωνα και με νέες πληροφορίες, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και πολύ γρήγορα θα έχουμε ευθεία αντιπαράθεση ΗΠΑ και Συρίας, μιας και ο Άσαντ είναι ο αδύνατος κρίκος στην προκειμένη περίπτωση .

Αυτό είναι άλλωστε  το επόμενο σχέδιο της Ουάσιγκτον, με παράλληλη κατασυκοφάντηση της Ρωσίας στην διεθνή κοινότητα,   ως «βάρβαρης χώρας» , ζητώντας μάλιστα και την αποπομπή της από τον ΟΗΕ.

Σε άρθρο από την ιστοσελίδα μας με τίτλο Αλεξάντερ Ντούγκιν : Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος Ποτέ Δεν Ήταν Τόσο Κοντά., ο σύμβουλος του Πούτιν,  Αλεξάντρ Ντούγκιν, ο οποίος γνωρίζει «πολλά» και έχει δει άλλα τόσα  δήλωσε με νόημα ότι,  «είναι απολύτως προφανές ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται  να ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας. Τα  συνεχή επεισόδια στα ρωσικά σύνορα αποτελούν αμερικανικές εναέριες  αναγνωρίσεις. Αλλά πώς θα αντιδράσει η Μόσχα, ο Πούτιν και το Κρεμλίνο;»

Το δολάριο δεν θα είναι σε λίγα χρόνια το παγκόσμιο «αποθηκευτικό νόμισμα» ενώ οι συναλλαγές στον τομέα του φυσικού αερίου και πετρελαίου θα  γίνονται είτε σε ευρώ , είτε σε Ρούβλι και γουάν.
Σε συνδυασμό με το υπέρογκο και τρομακτικά μεγάλο σε όγκο αμερικανικό δημόσιο χρέος , οι ΗΠΑ οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Τι ενδεχομένως θα τις έσωζε από αυτό το αποτρόπαιο σενάριο ; Μα φυσικά ένας παγκόσμιος πόλεμος για να κινηθεί η στρατιωτική βιομηχανίας της  και να επεκταθεί η επιρροή της.
Ο πόλεμος και μάλιστα παγκόσμιος με αυτά τα τρομακτικά οπλικά συστήματα που υπάρχουν,  θα «γυρίσει» την ανθρώπινη κοινωνία δεκάδες χρόνια πίσω σκοτώνοντας παράλληλα εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων.

Μήπως  αυτό όμως είναι το πραγματικό σχέδιο της νέας τάξης  για την άμεση και δραστική  μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ;

Βίντεο από το αμερικανικό κτύπημα  εδώ

πηγή 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top