GuidePedia

0


Tην ίδια στιγμή που στην Ελλάδα η κυβέρνηση σκέφτεται να "σιγήσει" τις καμπάνες και να αρχίσει την κατασκευή τζαμιών, το Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας που εδρεύει εδώ και χρόνια στην ελληνική πρωτεύουσα και εκπροσωπεί, τους χιλιάδες ισλαμιστές λαθρέποικους που έχουν έρθει μέσω Τουρκίας και έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες περιοχές της Αθήνας,θα ξεκινήσει διαφημιστική εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών στην καρδιά της Αθήνας, με την βοήθεια μάλιστα της Ελληνίδας μουσουλμάνας Άννας Στάμου!

Το Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας γνωστοποίησε την πρόθεσή του αυτή μέσω των τουρκικών εφημερίδων  Yerni Şafak,και Türkiye
Η γνωστή για τις απόψεις της υποψήφια των τελευταίων ευρωεκλογών με το κόμμα των Οικολόγων, Ελληνίδα μουσουλμάνα κ. Άννα Στάμου, είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Ιδρύματος Μουσουλμάνων της Ελλάδας, έδωσε μια σημαντική συνέντευξη στην Yeni Şafak όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ισλαμικής εκπαίδευσης για τους μουσουλμάνους της ελληνικής πρωτεύουσας και όχι μόνο. Μόνο η επιλογή της να δίνει συνεντεύξεις σε τουρκικά ΜΜΕ δείχνει πως η Τουρκία χρησιμοποεί τον ισλαμισμό για να διαβρώσει την ελληνική κοινωνία. Στα μεσορπόθεσμα σχέδια της έιναι η δορυφοροποίηση της χώρας, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με τον εξισλαμισμό της.

Όπως αναφέρει και ο γνωστός τουρκολόγος Ν.Χειλαδακης η Ελληνίδα μουσουλμάνα για άλλη μια φορά κατήγγειλε με χαρακτηριστικό τρόπο την έλλειψη επίσημου μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, (γιατί ανεπίσημα λειτουργούν πάνω από 100 τζαμιά),και τόνισε πως παραμονές της έναρξης του ιερού μήνα των μουσουλμάνων, του Ραμαζανίου, αρχίζει εκστρατεία προώθησης των ισλαμικών αρχών και καλλίτερης γνώσης του Ισλάμ στα παιδιά των μουσουλμάνων και όχι μόνο όσων ζουν στην ελληνική πρωτεύουσα, αλλά σ εόλη την επικράτεια.

Η Άννα Στάμου κατηγόρησε τις ελληνικές αρχές ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόσχημα για να μην αρχίσει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους, αδιαφορώντας για τις ενστάσεις των κατοίκων της περιοχής που έχει επιλεγεί για την κατασκευή του τζαμιού και ανακοινώσε τις διεργασίες που αρχίζουν για να προώθηση του Ισλάμ στην Αθήνα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις επαγγελίες της Ελληνίδας Μουσουλμάνας, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της, ετοιμάζεται ένα σχετικό βίντεο με υπότιτλους στην τουρκική, αγγλική, γαλλική και αραβική γλώσσα, που θα εξηγεί τις βασικές αρχές του Ισλάμ και θα προωθηθεί σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας όπου ζουν μουσουλμάνοι.
Η παραγωγή και η προώθηση αυτού του βίντεο, σύμφωνα με την κ Άννα Στάμου, γίνεται, όπως υποστηρίζει, γιατί υπάρχει μεγάλη άγνοια για τις βασικές αρχές της μουσουλμανικής θρησκείας και στον ελληνικό λαό.

Γι' αυτό και θα πρέπει να αναδιαπαιδαγωγηθούμε για το τι υποστηρίζει και τι διδάσκει η μουσουλμανική θρησκεία. Το Ισλάμ, όπως ανέφερε, δεν είναι μόνο τζαμιά αλλά έχει και πολλές άλλες διαστάσεις κουλτούρας και δράσεων που σχετίζονται με τις βασικές αρχές της θρησκείας του. Στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο ισλαμικής προπαγάνδας, θα εμφανίζονται πολλά παιδιά μουσουλμάνων που ζουν στις γειτονιές της Αθήνας για να τονιστεί το πόσο έχουν στερηθεί, τις δυνατότητες να ασκήσουν την λατρεία στην θρησκεία τους και φυσικά το πόσο καταπιέζονται από το χριστιανικό ελληνικό τους περιβάλλον.
Δηλαδή η κυρία αυτή μας λέει ότι σύντοα θα πρέπει να αλλαξοπισ΄τησουμε όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πολύ το...καθυστερήσαμε, για να μην καταπιέζονται οι λαθρέποικοι ισλαμιστές που μας έχουν έρθει από όλα τα μερη του πλανήτη.
Αλήθεια προς τι, η τουρκική γλώσσα στο βίντεο; Έχουμε καταπιεσμένους Τούρκους στην Αθήνα; Η μηπως αποσκοπεί και σε άλλες περιοχές;
Η κυρία αυτή θέλει να διαδώσει το Ισλάμ στη χώρα, κι ει φυνατόν να εξαλείψει την Ορθοδοξία,προσυλητίζοντας νέα παιδιά χαλαρής θρησκευτικής συνείδησης, με ευθύνη των γονέων τους. Έτσι σε 20 χρόνια το πολύ το Ισλάμ θα είναι πλειοψηφία στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Το μέρος της κοινωνίας που θα αντιδράσει και δεν θα δεχθεί την...ισλαμιστική χαρά, θα έχει την τύχη των αλλόθρησκων που έχουν στη Συρία και στο Ιράκ.

Σε μια εποχή που το Ισλάμ δείχνει το βίαιο πρόσωπό του στη Μέση Ανατολή με εκατοντάδες χιλίαδες νεκρούς, όπου σφάζονται στο...γόνατο ελληορθόδοξοι χριστιανοί και ακκόμα αγνοούνται δυο χριστιανοί δέσποτες πάνω από ένα χρόνο ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι έχουν σφαχτεί με ανατριχιαστικό τρόπο, χωρίς το Ίδρυμα Μουσουλμάνων της Ελλάδας να δήλωση επίσημα τον αποτροπιασμό του για όλες αυτές τις φρικτές βιαιότητες των ομοθρήσκων του, εμφανίζεται μια Ελληνίδα η Άννα Στάμου και με την βοήθεια "κάποιων" στην κυβέρνηση που θα σιγήσουν τα σήμαντρα,να μας προμοτάρουν αυτή την φιλοσοφία.

Το θέμα φαίνεται δεν ήταν ποτέ ο ήχος της καμπάνας. Δεν ενοχλεί ο θόρυβος, αλλά ο συγκεκριμένος θόρυβος. Αν ακούγονται μουεζίνηδες και ιμάμηδες να καλούν σε προσευχή, παραδόξως δεν θα ενοχλείται κανένας. Η Ελληνορθοδοξία και ο Ελληνισμός βάλλονται, το "δόγμα" Κίσσινγκερ σε πλήρη εφαρμογή.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top