GuidePedia

0

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Α.ΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΑΝ

Σε ένα πρωτοφανές φιάσκο που έχει ταλαιπωρήσει τις αστυνομικές αρχές και έχει απορροφήσει πολύτιμούς ανθρώπινους πόρους υπηρεσιών όπως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που έπρεπε να κυνηγά τρομοκράτες (το λέει και το όνομά της ε;) έχει εξελιχθεί η υπόθεση με το οπλοστάσιο της ΧΑ και την εμπλοκή του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη.
Ο ίδιος είναι πρώην συνεταίρος με τον (Εβραίο στο θρήσκευμα...) προφυλακισμένο εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη και αναζητείται από τις αρχές αφού έχει διαφύγει στο εξωτερικό, πιθανότατα. Να υποθέσουμε ότι ένας "Φανατικός χρυσαυγίτης δύσκολα θα συνεταιριζόταν με έναν ... Εβραίο";
Την ίδια στιγμή φέρεται με μέτοχος του ομίλου της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν μανιώδη συλλέκτη παλαιών όπλων εξ ου και η συγκέντρωση 4000 παλαιών μουσειακών απενεργοποιημένω όπλων, μεταξύ των οποίων και ενός εκ των δύο αρμάτων μάχης του Β'ΠΠ, M4 Σέρμαν, όπως αποκάλυψε το defencenet.gr, που διασώζονται σήμερα παγκοσμίως.
Ο συγκεκριμένος φαίνετι ότι είχε μια σφοδρή διαμάχη την περασμένη άνοιξη με τον Βρετανό απόστρατο  Stacey Pringle, ο οποίος ενημέρωσε τη  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας (τον Μάιο και τον Ιούνιο), πως στην οικεία του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη υπάρχει τεράστιος αριθμός οπλισμού!
Με επιστολή του ιδίου προς τον Άρειο Πάγο μάλιστα, o Pringle ζητά (;) να γίνει συσχέτιση της υπόθεσης με αυτή της Χρυσής Αυγής!
Και εδώ αρχίσουν τα κωμικοτραγικά: Τα 4.000 μουσειακά εκθέματα βρίσκονται σε ένα προσωρινό μουσείο το οποίο έχει επισκεφθεί μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας (νομίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια ανακοίνωση από την προεδρία για το θέμα).
Από εκεί και πέρα χθες η Αντιτρομοκρατική έκανε έρευνα στο σπίτι του Πάλλη, όπου νακάλυψε 20 όπλα ΟΛΑ δηλωμένα, όπως και ένα στο παλαιό Φάληρο.
Όπλα κυνηγετικά, αλλά όχι τα κλασικής εμφάνισης κυνηγετικά: Είναι κυρίως ρωσικής κατασκευής Saiga με κυνηγετικά μονόβολα των 0,12'', δηλαδή απλά κυνηγετικά λείου σωλήνα, αλλά αντίγραφα των ... ΑΚ-47, όπως αυτό στην φωτό.
Τα όπλα αυτά χρησιμοποιούνται κατά κόρον στον εξοπλισμό των αντιπειρατικών ομάδων που συνοδεύουν τα πλοία στον Ινδικό Ωκεανό.
Φυσικά τα όπλα όλα ήταν δηλωμένα στην αστυνομία αφού εξόπλιζαν τις ομάδες προστασίας των πλοίων Ρέστη και Πάλλη!
Βέβαια ο Βρετανός, είτε τα μπέρδεψε, είτε ήθελε για κάποιο λόγο να βλάψει τον Πάλλη, είτε είναι απλά πράκτορας ξένων υπηρεσιών. Και είπε στην αστυνομία ότι είδε ... ΑΚ-47 Καλάσνικοφ στο σπίτι του Πάλλη.
Αυτή είναι η αληθινή ιστορία και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο...
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top