GuidePedia

0


Σε χλωρό κλαρί δεν αφήνουν οι Ισραηλινοί τους Τούρκους, είτε σε επίσημο είτε σε ανεπίσημο επίπεδο! Βουλευτές της Ισραηλινής βουλής, της Κνέσετ, ανακοίνωσαν πως αρχίζουν καμπάνια ενάντια στην υποψηφιότητα της Τουρκίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!
Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα «Γεντιότ Αχρονότ» που κάνει σε δημοσίευμά της λόγο για «εκδίκηση», αναφέρει πως η πρωτοβουλία θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα στην Τουρκία. Η εφημερίδα αναφέρει πως ομάδα βουλευτών της Κνέσετ μαζί με Αμερικανούς και Ευρωπαίους συναδέλφους τους, άρχισαν καμπάνια για να καταστρέψουν την προοπτική διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 στην Κωνσταντινούπολη.
Επικεφαλής της προσπάθειας αυτής είναι ο αντιπρόεδρος της Κνέσετ, Ντάνι Ντανόν, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με βουλευτές φιλικά προσκείμενους προς το Ισραήλ από διάφορες χώρες, κυρίως από τις ΗΠΑ και χώρες της Ευρώπης. Ο Ντανόν τους κάλεσε ανοικτά να κινητοποιηθούν ώστε να πείσουν τους εκπροσώπους των χωρών τους στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) να μην ψηφίσουν υπέρ της Κωνσταντινούπολης.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top