GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
75 σελίδες είναι η απόρρητη έκθεση του ΣΑ/ΟΗΕ σχετικά με την συμπεριφορά της ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ στα μείζονα ζητήματα της διασποράς των ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ. Λόγω του Κινεζικού βέτο η έκθεση δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, ενώ εκτιμάται ότι αν αλλάξει στάση το ΠΕΚΙΝΟ μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα μπορούσαν κάποια ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά στοιχεία να γίνουν γνωστά.
Η σχετική μελέτη 5 κορυφαίων ειδικών στα θέματα της διασποράς των ΟΜΚ εστάλη σε 32 στρατιωτικούς αναλυτές από 11 χώρες, και οι οποίοι καλούνται να προχωρήσουν σε ευρύτερο σχολιασμό. Σημειώνω ότι για την ΕΚΘΕΣΗ ενημερώθηκε προ 2 μηνών ο πρόεδρος της ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ και σε σχόλιο που κάνει επισημαίνει ότι οι δραστηριότητες του καθεστώτος είναι αποσταθεροποιητικές σε πολλά επίπεδα ,και η Βορειοκορεατική πυρηνική απειλή είναι το μέγιστο ζήτημα για την ασφάλεια της ΑΣΙΑΣ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ.

Βάσει της ΕΚΘΕΣΗΣ(πάντα με μια πρώτη ματιά )σημειώνω τα κάτωθι:

*Η ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ έχει καταστρατηγήσει όλες τις διαδοχικές κυρώσεις που τις έχουν επιβληθεί και ειδικότερα αυτές που προβλέπονται από την απόφαση 1874.

*Όλες οι δραστηριότητες στον πυρηνικό-πυραυλικό τομέα είναι εναντίον όλων των συμφωνιών ενάντια στην πυρηνική διασπορά.

*Το καθεστώς της Β.ΚΟΡΕΑΣ στέλνει με διαφόρους τρόπους (που περιγράφει σε 3 σελίδες) πυρηνικά υλικά στην ΜΙΑΝΜΑΡ(έχω αποκαλύψει πολλά στο παρελθόν) και πριν δυο μήνες μαγνητόμετρα.

*Στην ΣΥΡΙΑ και στο ΙΡΑΝ εξακολουθεί να στέλνει παράνομα πυρηνικά υλικά.

*Με τις διάφορες εκτιμήσεις φέρεται να συμφωνούν για την πληθώρα των παράνομων δραστηριοτήτων σε εκθέσεις τους οι μυστικές υπηρεσίες 6 χωρών.

*Στο ΑΛ ΚΙΜΠΑΡ της ΣΥΡΙΑΣ(που βομβαρδίστηκε από τους Ισραηλινούς πριν 3 χρόνια), οι διάφορες υπηρεσίες συμφωνούν ότι η ΔΑΜΑΣΚΟΣ είχε λάβει πυρηνική τεχνολογία και επρόκειτο με την συνδρομή της Β.ΚΟΡΕΑΣ να λειτουργήσει πυρηνικός αντιδραστήρας.(με ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ, στα πρότυπα του αντιστοίχου στην ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top