GuidePedia

0
Σημειώστε μερικά ονόματα: Morgan Stanley, Deutsche Bank, Merrill Lynch κυρίως, αλλά και J.P.Morgan, Goldman Sachs κ.α. ξανά κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο τρίγωνο του κέντρου των Αθηνών, κλείνοντας ραντεβού, βλέποντας κόσμο κι επιδιώκοντας δουλειές, σαν τον παλιό, καλό καιρό.
Για την ακρίβεια, σαν να μην περάσε μια μέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επισήμως βρίσκονται στα γνωστά στέκια της πλατείας Συντάγματος με την επίσημη ιδιότητα τους, ως primary dealers της ελληνικής αγοράς ομολόγων.
Ανεπισήμως όμως διερευνούν το τοπίο, μετά την ..."καταστροφή" κι αποκαθιστούν τις σχέσεις που είχαν διαρραγεί, όλο το προηγούμενο διάστημα, για διάφορους λόγους.
Προσδοκούν σε projects, καθώς γνωρίζουν ότι θα "βγουν" σύντομα, στηρίζουν την αγορά, καθώς δεν τους στοιχίζει και ιδιαίτερα, αφού οι τζίροι της στη δευτερογενή είναι ακόμα "παιδικοί" και ετοιμάζουν θετικές συστάσεις σε πελάτες τους, μέσω εκθέσεων που θα δουν σύντομα το φως της δημοσιότητας. Αυτό δεν συνεπάγεται αναγκαστικά ότι οι κακές μέρες πέρασαν, ούτε ότι οι ισχνές αγελάδες έφυγαν. Απλώς, όλα τα παραπάνω συνιστούν μια ένδειξη ότι η ζωή μπορεί και να συνεχίζεται, εκτός βεβαίως κι αν στην πορεία προκύψουν πάλι απρόοπτα, που θα την ξαναστείλουν στο "μηδέν".

Δημοσίευση σχολίου

 
Top