GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Καλά ότι δεν παίρνουμε είδηση αυτά που γίνονται είναι πασιφανές και γνωστό. Κορυφαίος Τούρκος διπλωματικός και στρατιωτικός αναλυτής άρχισε περιοδείες στις ΗΠΑ και θα μιλήσει (ήδη το έκανε προχθές) σε 4 πασίγνωστα Ινστιτούτα για το ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πως το ΒΛΕΠΕΙ η ΑΓΚΥΡΑ. Ο συγκεκριμένος αναλυτής έχει τεράστια επιρροή στο θέμα των όπλων και υλικών μαζικής καταστροφής και προγραμμάτων ,
σε όλες τις πρόσφατες κυβερνήσεις της γειτονικής χώρας. Μάλιστα προ 6 μηνών είχαμε βρεθεί στον ίδιο χώρο ομιλητές πάνω σε θέματα ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΒΡΩΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, όπου έτυχε ιδιαίτερης εκτίμησης από τους παρευρισκόμενους Αμερικανούς πυρηνικούς επιστήμονες, οι οποίοι προφανώς ρύθμισαν και τα σχετικά της επίσκεψης του…. και ομιλιών για ένα τόσο επίκαιρο θέμα.(προσωπικά είχα μιλήσει για τις παρενέργειες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΗΑΝ στην παράνομη διακίνηση όπλων και υλικών ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ σε ΙΡΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-Β.ΚΟΡΕΑ).

Στην πρώτη ομιλία του που έγινε την Παρασκευή παρέστησαν περίπου 120 επιστήμονες από νότιες και δυτικές πολιτείες και το όλο EVENT κράτησε με τις ερωτήσεις-απαντήσεις 2 ώρες και 20 λεπτά. Ακόμα δεν έχω την παρουσίαση και τον κατάλογο των συμμετεχόντων στην εκδήλωση, αλλά πηγή που με πληροφορεί μου είπε ότι αποτελείτο από 32 SLIDES/PPT και υπήρξαν 14 ερωτήσεις. Αναφέρθηκε στο ιστορικό των πυρηνικών τάσεων , στα διάφορα λόμπυ με ονόματα-εταιρίες, στις σχέσεις με ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ, στις επαφές με το ΙΡΑΝ, στα βρισκόμενα στο ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ Αμερικανικά πυρηνικά όπλα, στις τάσεις συνεργασίας με τη ΜΟΣΧΑ, στο πως βλέπει η ΑΓΚΥΡΑ το πυρηνικό πρόγραμμα του ΙΡΑΝ, αλλά και την παρατηρούμενη τάση πυρηνικοποίησης διαφόρων χωρών στον ΚΟΛΠΟ-Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ/σειρά συμφωνιών που έχουν υπογραφεί κλπ. ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ…. Υπήρχαν ερωτήσεις και για τη αντιπυραυλική άμυνα του ΝΑΤΟ και την ΤΟΥΡΚΙΑ, κλπ. Προφανώς τοποθετήθηκε εναντίον της οιασδήποτε Αμερικανικής ή Ισραηλινής προληπτικής ενέργειας κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ(θυμάμαι πάντως στο παρελθόν ότι είχε καλές σχέσεις με το ΙΣΡΑΗΛ…).

Και βλέπω εδώ στην χώρα μας, αντί να ασχολούμαστε με αυτά που έρχονται …να παρουσιάζουμε το γνωστό χιλιοειπωμένο-χιλιογραμμένο(ΤΑ ΙΔΙΑ και τα ΙΔΙΑ από όλους αυτούς που δεν κουράζονται να λένε τα ίδια) θέμα της σύγκρουσης Κεμαλικών και Ερντογκανικών… ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ και ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΙΑ… Προσεχώς και όταν θα τις έχω λεπτομέρειες(γιατί μου αρέσει να μιλώ με στοιχεία)

Δημοσίευση σχολίου

 
Top