GuidePedia

0
Τα «ανδραγαθήματα» του γιού του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμου, έβαλαν – δυστυχώς για τους λάθος λόγους – την Ελλάδα και τον ελληνικό στρατό στο επίκεντρο σχεδόν όλων των ηλεκτρονικών τουρκικών Μέσων Ενημέρωσης.
Με τίτλους όπως «Σεξουαλικό σκάνδαλο σε στρατιωτικό Μουσείο της Αθήνας», οι Τούρκοι κάνουν αναφορά στα όσα συνέβησαν μεταξύ του Γεράσιμου Ζαγορίτη και της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Πολεμικό Μουσείο, όπως τα αποκάλυψε το VETO.

Αναφέρουν, ότι ο «πρωταγωνιστής» του σκανδάλου που έχει αναστατώσει την Ελλάδα και υποχρέωσε το ΓΕΕΘΑ να διατάξει ανάκριση, είναι γιος ενός πρωτοκλασάτου Έλληνα πολιτικού, ο οποίος λίγο παρακάτω στο κείμενο κατονομάζεται. Τα τουρκικά δημοσιεύματα χαρακτηρίζουν ως μανεκέν και «πορνο-τραγουδίστρια» την Τζούλια Αλεξανδράτου και περιγράφουν πώς εκείνη και ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, πρώτα πήγαν στον θάλαμο που κοιμόντουσαν οι στρατιώτες και μετά, στο γκαράζ του μουσείου, «ολοκλήρωσαν» τη συνεύρεσή τους.
Προσθέτουν επίσης, ότι το ΓΕΕΘΑ διαπίστωσε τα όσα συνέβησαν στο πολεμικό μουσείο από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ αναφέρουν ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε δηλώσεις, με τις οποίες είπε πως ο «δεσμός» της επέμενε να κάνουν έκπληξη στους άλλους στρατιώτες.
Δεν παραλείπουν βέβαια τα τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν και πως στον Γεράσιμο Ζαγορίτη επεβλήθη ένας μήνας φυλάκιση.

Greek National Pride

Δημοσίευση σχολίου

 
Top