GuidePedia

0
Τον Καθηγητή Παύλο Σπυράκη, του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής (ΤΜΗΥΠ) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών φέρεται να προσδιορίζουν κυβερνητικοί κύκλοι ως τον μέλλοντα επικεφαλής του ΟΠΑΠ.
Ως γνωστόν, για σήμερα είχε ορισθεί έκτακτη γεν. Συνελευση των μετόχων του ΟΠΑΠ προκειμένου να ψηφισθεί νέο ΔΣ στον Οργανισμό.
Η συνέλευση όμως αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου κατόπιν αιτήματος που προερχόταν από τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και Πολιτισμού κ. Γερουλάνο...... Η πλέον αξιόπιστη εξήγηση από τις κυκλοφορούσες για τα αίτια αναβολής της σημερινής γεν. Συνέλευσης ήταν ότι δεν υπήρχε κυβερνητική ομοφωνία ως προς τον υποψήφιο.
Νωρίς το απόγευμα άρχισε να «κυκλοφορεί» το όνομα του καθηγητή Σπυράκη και το euro2day το δημοσιεύει με κάθε επιφύλαξη ως προς την τελική επιλογή του προσώπου.
Ο 55χρονος καθηγητής κ. Σπυράκης εμφανίζει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αποφοιτήσει ως Αριστούχος απο το ΕΜΠ, πήρε το Masters του από το Harvard και από το ίδιο Πανεπιστήμιο το Διδακτορικό του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top