GuidePedia

0
Βρισκόμαστε μόλις μία ημέρα από την διάλυση της Βουλής και 2 χρόνια μετά από την έναρξη αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου που τελείωσε.
Από την πρώτη ημέρα λοιπόν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός ΖΗΤΟΥΝ την ανανέωση της Λαϊκής εντολής για να βγάλουν την χώρα από τα αδιέξοδα την οποία οι ίδιοι με την πολιτική τους οδήγησαν.
Μα καλά….Θεωρούν τον λαό αφελή; Χωρίς γνώμη και άποψη ;Νομίζουν ότι ευρισκόμαστε στα παλιά χρόνια; Δεν κατάλαβαν Όλοι τους ότι αυτά πέρασαν ανεπιστρεπτή ;Αντί να βγει δημόσια να εξηγήσει στον κόσμο τι πήγε λάθος διαλύει την βουλή σαν να παραδέχεται ότι απέτυχε και μετά ζητά ξανά να κυβερνήσει;
Είναι τόσο γλυκεια λοιπόν η πίττα και η εξουσία;
Ο Έλληνας και φιλότιμος είναι και γνωρίζει. Τι πιο απλό από το να βγει στο γυαλί και αντί για διάγγελμα να ζητήσει από τον λαό συγνώμη; Να πεί να έσφαλα αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς βγήκαν ; αλλά αυτό θέλει κότσια, τσαγανό και μιά άλλη πολιτική κουλτούρα που στην Ελλάδα είναι σπάνιο είδος.
Ζητά από του Έλληνες να ξεχάσουν τα σκάνδαλα, την κάθαρση με την σημαία της οποίας έπεισε τον κόσμο και πήρε την εξουσία, το κλείσιμο της βουλής για να παραγραφούν τα σκάνδαλα, το Βατοπέδι ,το σκάνδαλο της Zήμενς …….
Ο Μεγάλος Πολιτικός Ανδρας φεύγει αξιοπρεπώς και αθόρυβα και αυτό ο λαός το εκτιμά και δίνει ξανά ευκαιρίες.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Top