GuidePedia

0


Είναι ηλίου φαεινότερο πως η παγκόσμια διαπλοκή με τις πολλές τις εκφάνσεις επιθυμεί ένα παγκόσμιο λαό, που θα έχει παντού τις ίδιες συνήθειες και επιθυμίες και καθόλου όνειρα και όρεξη για δημιουργικότητα. Οι πραγματικοί εξουσιαστές χρησιμοποιούν την κρυφή «πειθώ» της τηλεόρασης, προκειμένου να κατευθύνουν από το παρασκήνιο τα βήματά μας στην αυτοκαταστροφή. Οι ψεύτικες ανάγκες, οι οποίες καλύφθηκαν με δάνεια, είναι ένα καλό παράδειγμα. Τώρα, και προκειμένου να εδραιωθεί επίσημα ένα κέντρο εξουσίας στον πλανήτη, οι υπάλληλοι της παγκόσμιας διαπλοκής (υπάλληλοι παγκόσμιων οργανισμών ή ακόμα και μερίδα πολιτικών σε μία χώρα ανεξαρτήτου ιδεολογίας) καλλιεργούν κλίμα ανασφάλειας, αυξάνοντας την αβεβαιότητα για το μέλλον.
Έτσι όλοι μας, όντες δεμένοι στα υλικά «αγαθά», νιώθουμε ότι χάνουμε τον κόσμο κάτω από τα πόδια μας. Το άγχος γίνεται χείμαρρος που μας πλακώνει και σε πολλές περιπτώσεις μας παρασύρει στην απώλεια.
Για την σημερινή κατάσταση φταίμε όλοι μας και πρέπει να το παραδεχθούμε. Μάθαμε να θέλουμε όλο και περισσότερα για να ικανοποιήσουμε το αγαπημένο μας «Εγώ». Είναι όπως η ιστορία με τον βασιλιά που κάποιος του έδειξε ένα γυάλινο μάτι, που έμοιαζε τόσο με το αληθινό, ώστε ο ηγεμόνας θέλησε να το αποκτήσει. Ο πλανόδιος ζήτησε το βάρος του ματιού σε χρυσάφι, κάνοντας τον βασιλιά να χαμογελάσει. Και όμως, όσο χρυσάφι κι αν έβαζε στη ζυγαριά, το μάτι παρέμενε βαρύτερο. Τότε ένας ακόλουθος έριξε λίγο χώμα και σκέπασε το μάτι. Τότε μόνο η ζυγαριά ήρθε «στα ίσια της» και ο ακόλουθος είπε στον βασιλιά: «Το μάτι του ανθρώπου είναι αχόρταγο και μόνο ο θάνατος μπορεί να το σταματήσει».
«Λυθείτε» από τα ανούσια προβλήματα που πλασάρει το σύστημα. Φερθείτε στους άλλους, όπως θέλετε να σας φέρονται. Πάρτε όση γνώση μπορείτε και μην λέτε ποτέ ότι τώρα έμαθα. Η εποχή δυσκολεύει και σε περίπτωση που χάσουμε κάποια πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα, θα φανεί ποιοι άνθρωποι είναι ελεύθεροι και πολιτισμένοι και ποιοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς των σπηλαίων.



πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top