GuidePedia

0

Το ξέρατε ότι – έστω χωρίς να το καταλαβαίνετε – στον ύπνο σας το… απόλυτο όνειρο που βλέπετε είναι να πάρετε την τουρκική υπηκοότητα; Εάν όχι… εσείς χάνετε. Την τόσο… σημαντική αυτή πληροφορία ότι «όνειρο 120.000 Ελλήνων είναι να πάρουν τουρκική υπηκοότητα», μας την έδωσε ο Εκρέμ Ερντέμ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας
Μάλιστα, ο Ερντέμ στην ομιλία στο πλαίσιο της οποίας προέβη στους ισχυρισμούς, τόνισε ότι οι τουρκικές επιτυχίες στην οικονομία, η ανάπτυξη και το εν γένει «τουρκικό θαύμα» σε τομείς όπως της υγείας, της διπλωματίας της οικονομίας και της κοινωνικής πολιτικής, «έχουν μετατρέψει τη χώρα σε παγκόσμιο πρότυπο»!

Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να «καβαλήσει το καλάμι» και συνεπεία της – όχι αδικαιολόγητης – ανασφάλειας που αισθάνεται για το μέλλον της χώρας του, να έχει βρει αποκούμπι στο να πείσει τον εαυτό του ότι η χώρα του μετατράπηκε σε… παγκόσμια υπερδύναμη.
«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ, στην Κωνσταντινούπολη, και έφυγαν. Τώρα επιθυμούν να γυρίσουν πίσω και αυτό επειδή είναι το ΑΚΡ στην εξουσία. Διότι εδώ όλοι οι πολίτες είναι ίσοι», ισχυρίστηκε ο Ερντέμ , αντιπαραβάλλοντας τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας με την πολιτική που ακολουθεί το τουρκικό κυβερνών κόμμα.
Εννοείται Εκρέμ εφέντη, μετά από μισό αιώνα και πλέον οι μνήμες της περιποίησης των Ελλήνων από τους συμπατριώτες σου έχουν ξεθωριάσει, το θέμα είναι να δούμε μήπως θυμηθείτε όλοι εκεί πέρα τις παλιές σας συνήθειες και τους τρόπους σε περίπτωση που πιαστείτε στα χέρια ισλαμιστές και κεμαλιστές…

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top