GuidePedia

0

Το βίντεο της σκοπιανής τηλεόρασης παρουσίασε τις θέσεις των εργαζομένων στον ΟΤΕ
«Γιατί η Deutsche Telekom χρησιμοποιεί το συνταγματικό όνομα της πΓΔΜ; Αυτή είναι η αντίδραση των εργαζομένων στον ελληνικό ΟΤΕ. Οι Γερμανοί έχουν κάποια συμμετοχή στην ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και ανακοίνωσαν πρόσφατα την πρόθεσή τους να την αυξήσουν. Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, με ανακοίνωσή τους που αποστέλλεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αντιδρούν στη στάση την οποία τηρούν οι Γερμανοί.

» Τρία χρόνια μετά την είσοδο της γερμανικής Deutsche Telekom στη διοίκηση του ΟΤΕ, το αποτέλεσμα είναι: λιγότερες θέσεις εργασίας, χαμηλότερα κέρδη, πώληση της Cosmofon στα Σκόπια και ανθελληνικές θέσεις, διότι σε όλα τα επίσημα έγγραφα, ακόμη και σε εκείνα που προορίζονται για την Ελλάδα, τα Σκόπια ως κράτος , αναφέρεται ως «Μακεδονία», γράφει στην ανακοίνωσή του ο ΟΤΕ.



» Διαμαρτύρονται ακόμη για το ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία αντίδραση από την ομάδα διαχείρισης και καλούν την κυβέρνηση να ενεργήσει και να μην επιτρέψει την πώληση επιπλέον μετοχών από την ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

» Η ένωση του εκπροσωπεί τους εργαζόμενους του ΟΤΕ δήλωσε προς το Κανάλ 5 ότι αυτή η αντίδρασή τους δεν απευθύνεται στους Σκοπιανούς πολίτες, αλλά το μόνο που θέλουν είναι να δείξουν ότι η γερμανική εταιρεία Deutsche Telekom δεν σέβεται την επίσημη ελληνική θέση.»

Сања Ристовска/ Σάνια Ριστόβσκα

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top