GuidePedia

0
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες το Μέγαρο Μαξίμου παρέλαβε τις νέες δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες η συσπείρωση στην εκλογική βάση της ΝΔ ανεβαίνει και η διαφορά από το ΠαΣοΚ μειώνεται κυρίως λόγω της αύξησης της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων, αλλά και λόγω της συγκράτησης των διαρροών του κυβερνώντος κόμματος προς τον ΛΑΟΣ.
Έντονα συζητείται στους διαδρόμους της Ρηγίλλης και του Μεγάρου Μαξίμου ότι μετά την εμφάνιση του Πρωθυπουργού στη τηλεοπτική μονομαχία με τον Γ. Παπανδρέου, η διαφορά της ΝΔ από το ΠαΣοΚ έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά μία ποσοστιαία μονάδα λόγω της αύξησης της συσπείρωσης των οπαδών του κόμματος αφού το προεκλογικό θερμόμετρο αναβαίνει, και οι κάλπες απέχουν μόλις εννέα ημέρες....
Εξάλλου, παρατηρείται ξαφνική αύξηση της ζήτησης εισιτηρίων για να ταξιδέψουν ψηφοφόροι στον τόπο καταγωγής τους για να ψηφίσουν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται περισσότερα μέσα μεταφοράς. Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη έχουν ναυλωθεί τέσσερα αεροπλάνα charter, κυρίως για να εξυπηρετήσουν τους ομογενείς της Γερμανίας.
Τέλος, σημαντικό εύρημα των τελευταίων δημοσκόπησαν, όπως λένε κύκλοι του Μαξίμου, είναι η αντιστροφή διαρροών από το ΠαΣοΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία όχι απλώς εκμηδενίστηκε, αλλά διαφαίνεται ροή ψηφοφόρων από το ΠαΣοΚ προς τη συμμαχία της αριστεράς.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top