GuidePedia

0
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 62χρονου επιχειρηματία στα Χανιά, τον όποιο το πρωί της Παρασκευής άρπαξαν 3 άτομα, την ώρα που έκανε τον πρωινό του περίπατο στην περιοχή του Σταλού, όπου και βρίσκεται το σπίτι του. Αργά το απόγευμα, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης υποστράτηγος Νικόλαος Μπεσίρης ανακοίνωσε ότι ο 62χρονος βρίσκεται ήδη κοντά στην οικογένεια του.
Ο 62χρονος όπως κάθε πρωί συνηθίζει, έκανε τον πρωινό του περίπατο στην περιοχή κοντά στο σπίτι του. Γύρω στις 8 το πρωί ένα άτομο που φορούσε κράνος και κουκούλα και επέβαινε σε μηχανή πλησιάσε τον 62χρονο και με την βοήθεια δυο ακόμα ατόμων που φορούσαν κουκούλα και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.
Στην συνέχεια, αφού του έβαλαν μια κουκούλα του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και τον οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο χώρο στην περιοχή της Μαλάξας. Εκεί τον άφησαν δεμένο λέγοντας του, σε σπαστά ελληνικά, πως αν συνεργασθεί μαζί τους δεν έχει να φοβηθεί τίποτα
Ο 62χρονος ωστόσο κατάφερε να λυθεί, να ξεφύγει της προσοχής του φρουρού, να βγει από την αποθήκη και να κρυφτεί για περίπου 2 ώρες σε θάμνους που βρισκόταν σε πλαγιά κοντά στο χώρο που είχε μεταφερθεί...... Λίγο μετά και ενώ οι απαγωγείς του τον είχαν χάσει, κατάφερε να διανύσει μια απόσταση 1000 μέτρων, να φθάσει σε κοντινό σπίτι και να ζητήσει βοήθεια από ηλικιωμένο ζευγάρι που διαμένει εκεί.Το ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία που έφθασε στο σημείο και παρέλαβε τον 62χρονο.Οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων όπου και περιέγραψε τι είχε συμβεί.
Η αστυνομία ταυτόχρονα με μπλόκα και προσαγωγές υπόπτων προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες. Την εξαφάνιση του 62χρονου ανέφεραν τα δυο του παιδιά όταν είδαν πως καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι και δεν απαντούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Στις 11 το πρωί επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα Νέας Κυδωνίας και άρχισαν οι έρευνες.
Σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του βρήκαν το καπέλο του, ένα μπουκάλι νερό και κηλίδα αίματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο 62χρονος προσπάθησε να αντισταθεί καθώς φέρει μικρό τραύμα στο πάνω μέρος από το δεξί του μάτι. Φέρει ακόμα αμυχές στα πόδια που προήλθαν στην προσπάθεια του να διαφύγει και να κρυφτεί σε θάμνους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top