GuidePedia

0

Τα χρέη έπνιξαν νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης και σε κατάσταση αμόκ, χθες το πρωί, ο 38χρονος άντρας έπνιξε τη σύζυγό του, κυνήγησε να σκοτώσει τα ανήλικα παιδιά του και έβαλε τέλος στη ζωή του κρεμασμένος σε έναν αυτοσχέδιο βρόχο που έφτιαξε με σχοινί και καλώδιο.
Το ζευγάρι από τη Λάρισα ήρθε πριν από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και αγόρασε ένα διαμέρισμα με δάνειο από ιδιωτική τράπεζα, αλλά..... το τελευταίο διάστημα δεν ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και η τράπεζα θα έβγαζε τις επόμενες μέρες το σπίτι σε πλειστηριασμό. Οι καβγάδες δεν ήταν συχνοί, στη γειτονιά δεν άκουγαν φασαρίες και παραμένει άγνωστο τι τελικά οδήγησε τον 38χρονο στο φρικιαστικό αυτό έγκλημα, το οποίο μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του.
Ολα έγιναν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, χθες το πρωί. Ο Μ.Κ. ξύπνησε για να πάει στη δουλειά του σε βιομηχανία σιδηροκατασκευών και μαζί του ξύπνησε και η 36χρονη σύζυγός του, Μ.Β., η οποία εργαζόταν παλιά σε ινστιτούτο αδυνατίσματος, αλλά πρόσφατα είχε σταματήσει. Το ζευγάρι καβγάδισε και από τις φωνές τους ξύπνησαν τα παιδιά, η κόρη τους 15 και ο γιος τους 8 χρόνων. Ο 38χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του και τη στραγγάλισε, ενώ κυνήγησε και τα παιδιά του που καλούσαν σε βοήθεια και του ζητούσαν να σταματήσει.
Τότε εκείνος πήρε στα χέρια του ένα κομμάτι σχοινί κι ένα καλώδιο και έφτιαξε έναν αυτοσχέδιο βρόχο, από τον οποίο κρεμάστηκε στις σωληνώσεις του καλοριφέρ. Εν τω μεταξύ τα παιδιά κατάφεραν να βγουν έξω από το διαμέρισμα και να ζητήσουν καταφύγιο στο σπίτι ενός γείτονα.
«Αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, στα οποία δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν και φαίνεται πως ο άνθρωπος έφτασε σε απόγνωση», δήλωσε στο «Εθνος» ο δήμαρχος Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης.
Φως στις ακριβείς συνθήκες του φονικού και της αυτοχειρίας θα δώσουν οι καταθέσεις των παιδιών που ήταν και οι μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες της οικογενειακής τραγωδίας που συντελέστηκε στην οδό Μακρυγιάννη 5, στον Χορτιάτη. Αργά το βράδυ χθες αναμένονταν στη Θεσσαλονίκη συγγενείς των θυμάτων από τη Λάρισα για να πάρουν τα παιδιά κοντά τους και να επουλώσουν -αν ποτέ μπορέσουν- τα τραύματα από τις πληγές που άφησε η τελευταία εικόνα που έχουν από τους γονείς τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Top