GuidePedia

0

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για το χθεσινό μακελειό,και γιατί έιχαν πληροφορίες για επικείμενο "πολιτικό χτύπημα" από τα μέσα Οκτωβρίου τουλάχιστον, και γιατί είχε αποσύρει την αστυνομική προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των γραφείων της, παρότι από το κόμμα είχαν  ειδοποιήσει ότι δέχονται απειλές και ανησυχούν για την σωματική τους ακεραιότητα.
Την ίδια ώρα που οι βουλευτές των άλλων κομμάτων (ακόμα και πρωην) τυγχάνουν αστυνομικής προστασίας επίπέδου Μπαράκ Ομπάμα, τα εκλεγμένα με τις ψήφους των Ελλήνων στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου κυκλοφορούσαν παντελώς απροστάτευτα.
Στις 15-10-2013 είχαμε γράψει "Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες στις Αρχές Ασφαλείας καθώς πυκνώνουν οι πληροφορίες και τα συνδυαζόμενα στοιχεία για τρομοκρατικό χτύπημα και μάλιστα σε «πολιτικό στόχο».
Αρμόδιος παράγων ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει το κλίμα από το εσωτερικό των υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένες με το εν λόγω αντικείμενο εξηγούσε πως «η ανησυχία δεν είναι αόριστη και αβάσιμη»."
Δηλαδή υπήρχε γνώση του επικείμενου χτυπήματος και δεν έκαναν τίποτα! Συνεπώς η κυβέρνηση μπορεί ευκόλως να χαρακτηρισθεί "ηθικός αυτουργός" με κύριους υπέυθυνους τον Α.Σαμαρά ως πρωθυπουργό, και τον Ν.Δένδια ως υπουργό Δημόσιας Τάξης
Ας δούμε και τον "σκοτεινό" ρόλο των παραδοσιακών ΜΜΕ που το ίδιο το Al Jazeera αναφέρει ότι είναι υπό πλήρη έλεγχο από τους δανειστές, αλλά και οι ΝΥ Τimes αναφέρουν ότι οι Έλληνες έχασαν την πίστη τους στα παραδοσιακά ελληνικά ΜΜΕ.
Τα ΜΜΕ εμφανώς εκτεθειμένα μετά την διπλή δολοφονία των δύο παλικαριών στην Λεωφώρο Ηρακλείου χθες βράδι, σήμερα τήρησαν μια στάση αποστασιοποίησης με την προοπτική να μην θυμούνται οι Έλληνες πολίτες, πως μιλούσαν για ένα νόμιμο κόμμα όπως η Χρυσή Αυγή που χωρίς να έχει προηγηθεί καμμιά δίκη την χαρακτηρίζαν "εγκληματική οργάνωση" που πρέπει να εξολοθρευθεί με κάθε τρόπο, και ότι όσοι την ψήφισαν είναι υπέυθυνοι μαζικά για την δολοφονία του αδικοχαμένου Π.Φύσσα.
Μια δολοφονία αισχρή του κοινού Ποινικού Κώδικα, ΜΜΕ και κυβέρνηση την μετέτρεψαν σε "πολιτική", με στόχο να ανκόψουν την αλματώδη άνοδο των ποσοστών τπυ Λαϊκού Συνδέσμου.
Τώρα η δολοφονία των δύο παιδιών δεν λογίζεται ως πολιτική, ξαφνικα΄τα ΜΜΕ τα βλέπουν όλα "ψύχραιμα", και σίγουρα δεν ζητούν τα "κεφάλια" αριστερών χώρων, ούτε έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση, που είχε πραγματοποιηθεί στις σκοτεινές μέρες της δολοφονίας Φύσσα.
Ακούσαμε για "εκτελεστές" αντί για δολοφόνους, η δολοφονία έγινε "τρομοκρατική ενέργεια" και όλοι οι δημοσιογράφοι μιλούσαν διαρκώς για ψυχραιμία. Αμέσως μετά έβαλαν την είδηση για την κατάθεση του ...αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή που θεσπίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα "εγκλήματα γνώμης"!
Το αίμα και των τριών παιδιών ήταν το ίδιο κόκκινο, και οι μάνες τους έχουν πληγωθεί στις καρδιες τους το ίδιο. Και οι τρεις δύσμοιρες έχασαν τα "σπλάχνα" τους, τα μονάκριβα παιδιά τους.
Με μεγάλη ευκολία παρουσίασαν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ως ηθικο αυτουργό της δολοφονίας Φύσσα, ενώ στο χθεσινό "μακελειό" παραδόξως δεν έχουμε κανεναν ηθικό αυτουργό.Ούτε τηλεδίκες, ούτε τηλεδικαστήρια, ούτε τηλεαποφάσεις.
Όλοι θυμόμαστε την άμεση, χωρίς ΔΙΚΗ, καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής, με δικογραφίες κατά την γνώμη της πλειοψηφίας του νομικού κόσμου, το λιγότερο...αδύναμες, και την απαγγελία της ως "εγκληματική οργάνωση" τουλαχιστον χίλιες φορές την ημέρα, για να περάσει ως τέτοια στο συλλογικό ασυνείδητο των Ελλήνων, και για να εκβιάσουν ψυχλογικά όσους την ψήφισαν.
Στο παρακάτω βίντεο του Mega σε πρόσφατο ρεπορτάζ για τις "αντιφασιστικές" διαδηλώσεις στο Κερατσίνι έλεγαν πως «Γονείς και μαθητές στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα βροντοφώναξαν το δικό τους όχι στον νεοναζισμό» και πως «οι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων παρήλασαν φορώντας αντιναζιστικά περιβραχιόνια».
 Εν συνεχεία,μετέδωσαν πως μετά το τέλος της παρέλασης «κάτοικοι της περιοχής μπήκαν στην παρέλαση για να εκφράσουν την αντίθεσή τους…».
Αμέσως μετά την παρέλαση κορυφώθηκε η πρόκληση με ανοιχτή προτροπή για μαζική βιολογική εξολόθρευση όλων των χρυσαυγιτών (προφανώς και των ψηφοφόρων…), από άγνωστο γηραιό «κύριο».
Ιδού η επίμαχη δήλωση, την οποία υπερήφανα έδειχνε και ξανάδειχνε το γνωστό κανάλι σ’ όλα του τα δελτία ειδήσεων: «Να τους εξολοθρεύσουν όλους. Να μην αφήσουν κανέναν. Μόνο αυτό τους αξίζει». 
Η στάση αυτή που έιχαν τα ΜΜΕ πριν το τραγικό περιστατικό δείχνουν το μίσος και το διχασμό που καλλιέργησαν στην κοινωνία. Ποιός είναι υπέυθυνος για το διπλό φονικό; Δεν υπάρχει ηθικoς αυτουργός; Εμείς με το φτωχό μας το μυαλό βλέπουμε ήδη αρκετούς.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top