GuidePedia

0



   «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χώρα από την Τουρκία» είναι ο τίτλος της Sabah η οποία αναφέρει στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα η Τουρκία στους πρώτους εννέα μήνες του 2011 παρουσίασε αύξηση του ΑΕΠ κατά 9.6% και ξεπέρασε ακόμη και την Κίνα στους ρυθμούς ανάπτυξης. Η Sabah αναφέρει πως το κατά κεφαλή ΑΕΠ της Τουρκίας έφτασε στα 11 χιλιάδες δολάρια.

   «Η λίστα των 1200 ατόμων στο Συμβούλιο Ασφαλείας» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει το θέμα των ανεξιχνίαστων δολοφονιών εκατοντάδων Κούρδων επιχειρηματιών. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως το 1992 στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας υπήρξε συζήτηση για τη λίστα των Κούρδων επιχειρηματιών οι οποίοι δολοφονήθηκαν.

  «Η ζωή στο βουνό διαρκεί 3 χρόνια» είναι ο τίτλος της Star η οποία αναφέρει πως η ζωή των ανταρτών στα βουνά της Νοτιοανατολικής Τουρκίας δεν διαρκεί περισσότερο από 3 χρόνια από την ημέρα που εντάσσονται στο PKK. Oι περισσότεροι αντάρτες σκοτώνονται μέχρι τα 35 τους. Οι γυναίκες ζουν 7 χρόνια.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

 
Top