GuidePedia

0

Από τις αρχές της εβδομάδας έχουν πάρει φωτιά τα στρατηγεία των τριών βασικών διεκδικητών της ηγεσίας της ΝΔ με καταγραφή των συνέδρων και στρατολόγηση κομματικών στελεχών. Το στρατηγείο της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη έχει εγκατασταθεί στο πολιτικό της γραφείο που βρίσκεται στις αρχές του πεζοδρόμου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου πραγματοποιεί τις επαφές της με στελέχη του κόμματος. Τον γενικό συντονισμό της εκστρατείας της έχει αναλάβει ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου κ. Δ. Ζαφειριάδης μαζί....
με τα παιδιά της Κώστα και Αλεξία. Τις δημόσιες εμφανίσεις και τις ομιλίες της έχει αναλάβει ο κ. Δ. Κατσούδας , τα οργανωτικά θέματα ο κ. Π. Αντωνόπουλος, την επαφή με τις οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας ο κ. Ν. Ταχιάος , με τις υπόλοιπες περιφέρειες ο κ. Θ. Κούβελος, τις επαφές με τα ΜΜΕ η κυρία Φωτεινή Γιαννούλη και τη διαχείριση του Διαδικτύου (με αιχμή το Doraweb Τeam) ο κ. Αχ. Ιωακειμίδης.

Το στρατηγείο του κ. Αντ. Σαμαρά έχει στηθεί στην οδό Ριζάρη 24, αν και ο ίδιος χρησιμοποιεί και το γραφείο του στην οδό Μουρούζη. Κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζουν ο διευθυντής του γραφείου του κ. Δ. Κανελλόπουλος , ο πρώην γενικός γραμματέας Ολυμπιακής Αξιοποίησης κ. Δ. Σταμενίτης , ο στενός του συνεργάτης κ. Κ. Μπούρας, ο κ. Θ. Δραβίλλας (πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού), ενώ για θέματα Τύπου υπεύθυνος είναι ο κ. Γ. Μουρούτης που βρίσκεται επί πολλά έτη κοντά στον πρώην υπουργό. Σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης επαφές πραγματοποιεί ο νομάρχης Μεσσηνίας και πρόεδρος της ΕΝΑΕ κ. Δ. Δράκος, ενώ σε επίπεδο κομματικού μηχανισμού κινείται ο κ. Κ. Ζωντανός, ο οποίος είχε διατελέσει Γραμματέας Οργανωτικού όταν Γραμματέας της ΝΔ ήταν ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης. Στην ομάδα κρούσης εντάχθηκε προ ημερών και ο κ. Π. Λειβαδάς, μέχρι πρότινος ΓΓ Ενημέρωσης.

Στο πολιτικό γραφείο του κ. Δ. Αβραμόπουλου που βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 2, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, έχουν εγκατασταθεί όλοι οι στενοί συνεργάτες του. Εκεί καθημερινά βρίσκονται και χαράσσουν την τακτική του πρώην υπουργού οι κκ. Αρ. Καλογερόπουλος , Αλ. Ζορμπάς, Ντ. Κόκκινος, Στ. Λεύκοβιτς και Χ. Παυλίδης, ενώ το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται και ο Δ. Ζακυνθινός, μέχρι πρότινος στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου. Τα θέματα Τύπου χειρίζεται ο κ. Κ. Μανιάτης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top