GuidePedia

0
Κεραυνούς εξαπέλυσε ο Μιχάλης Λιάπης αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα. «Με αγνόησαν όσοι διέσυραν την παράταξη και ταπείνωσαν τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Μιχάλης Λιάπης και μίλησε για δύο αυτονόητους Ηρακλειδείς του στέμματος. Εξίσου αιχμηρός και ο Σάββας Τσιτουρίδης.«Κάποιοι προέταξαν το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον της Παράταξης, δήλωσε ο πρώην υπουργός.....


Δήλωση Λιάπη

Ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Λιάπης σε δήλωσή του στη Βουλή, μετά τη συντριπτική ήττα της ΝΔ στις χθεσινές εκλογές, ανέφερε ότι κάποιοι οδήγησαν την παράταξη στην καταστροφή και τον εξευτελισμό, πως αγνόησαν την πλειοψηφία των οπαδών και την κοινή λογική, σημειώνοντας ότι περιφρόνησαν την εντολή του ελληνικού λαού να κυβερνήσει η ΝΔ.

Ο λαός, είπε ο κ. Λιάπης, μας τιμώρησε, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος που είχε διαφωνήσει με την πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, παραιτήθηκε από υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Λιάπης διερωτήθηκε εάν θα πράξουν το ίδιο και εκείνοι που εισηγήθηκαν τις εκλογές "διασύροντας" την παράταξη.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ποιούς εννοεί, ο κ. Λιάπης έκανε λόγο για τους "δυο ηρακλειδείς του στέμματος".

Δήλωση Τσιτουρίδη

«Κάποιοι προέταξαν το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το συμφέρον της Παράταξης, δήλωσε ο Σάββας Τσιτουρίδης, προσθέτοντας: «Τις επόμενες ημέρες πρέπει .να δούμε τι έφταιξε και ποιοι έφταιξαν για την βαριά ήττα της ΝΔ»

Δημοσίευση σχολίου

 
Top