GuidePedia

0


Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento που δημοσιεύει λίστα με τρανταχτά ονόματα της πολιτικής και όχι μόνο που παρακολουθούνταν αντιμετωπίζεται προς το παρόν με υπεκφυγές από την κυβέρνηση και με εκκωφαντική σιωπή απ΄ όσους περιλαμβάνονται στη λίστα.

Μόνο που μέσα σ΄ αυτή τη σιωπή το «τικ τοκ» της βόμβας που λέγεται υποκλοπές ακούγεται όλο και πιο δυνατά και ας παριστάνουν στο Μαξίμου ότι δεν το ακούν.

Η κυβερνητική γραμμή που έλεγε ότι «οι υποκλοπές τελείωσαν» και η προσβλητική για τους πολίτες άποψη ότι «ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τις υποκλοπές» έχει ήδη ανατραπεί και όχι μόνο από τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη στο Documento.

Η αρθρογραφία σε κυριακάτικες εφημερίδες που μόνο «όργανα της αντιπολίτευσης» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αποτυπώνουν το κλίμα. Με τις υπογραφές τους ο Αντώνης Καρακούσης στο Βήμα και ο Αλέξης Παπαχελάς στην Καθημερινή επισημαίνουν τα λάθη και τις «μαύρε τρύπες» του λεγόμενου…επιτελικού κράτους που πλέον ξεγυμνώνεται.






Οι υποκλοπές δεν τελείωσαν και όπως όλα δείχνουν θα απασχολήσουν για πολύ ακόμη. Και το πολιτικό σύστημα, αλλά και τους πολίτες οι οποίοι σαφώς πρωτίστως παλεύουν για την επιβίωση τους ,αλλά δεν αδιαφορούν καθόλου για την προστασία της δημοκρατίας και τη διαφύλαξη των προσωπικών ελευθεριών τους. Δεν τους έχουν απομείνει και πολλές…

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top