GuidePedia

0



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Αλήθεια δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα γεγονότα στην Νίκαια της Γαλλίας και αμέσως μετά της Τουρκιάς άρχισαν αφότου πρώτα έληξε το ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Γαλλία;;;

Πριν από 3 μήνες το τουρκικό συγκρότημα με έναν ράπερ, τον Xatar, κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τον τίτλο «Coup – Holland Job». Το Coup σημαίνει πραξικόπημα και όπως βλέπουμε τώρα έγινε στην Τουρκία ένα «πραξικόπημα» από το στρατό. Όπως είναι γνωστό και οι δύο ράπερ είναι Κούρδοι.


Σε μια συνέντευξη του Hiphop.de οι δύο ράπερ δεν γνώριζαν καν πώς να προφέρουν σωστά την λέξη «coup» -πραξικόπημα- και μάλιστα αντέδρασαν στην ερώτηση με γέλια. Tο βρήκαν αστείο και δεν έδιναν καμία ιδιαίτερη σημασία.



Είναι όντως πολύ περίεργο που μια διεθνή εταιρία, η Sony, πρώτον διαλέγει δύο Κούρδους να προβάλουν ένα τραγούδι που προανήγγειλε το πραξικόπημα της Τουρκιάς και δεύτερον όταν ο δημοσιογράφος επέμενε για την σημασία του συγκεκριμένου τίτλου, κατάλαβε ότι η εταιρία Sony τους επέβαλε αυτόν τον τίτλο. Αλλά γιατί να τους πειράζει αυτό; Τα χρήματα ήταν άλλωστε πάρα πολλά, έλαβαν δύο εκατομμύρια. Το πιο περίεργο όμως ήταν πώς πήραν ένα τόσο μεγάλο ποσό χωρίς να υπάρχει εγγύηση ότι θα πουληθεί το άλμπουμ καθώς η εταιρία ήξερε ότι το συγκρότημα δεν είχε στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες.

Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε αυτή την «περίεργη» υπόθεση είναι, όπως έγινε γνωστό, ότι τα λεφτά για το συγκρότημα τα έδωσαν οι… Rothschild!

Επειδή μετά την λέξη Coup έρχεται η λέξη Holland, περιμένουν όλοι ότι το επόμενο «χτύπημα» θα είναι στην Ολλανδία. Σημειώστε ότι και το σύμβολο επάνω στο εξώφυλλο έχει μια κορόνα, την ίδια κορόνα είχε και στο εξώφυλλο του Bushido Χ Shindy. Άρα και τα δύο βίντεο έχουν σαν σύμβολο την βασιλική κορόνα που μας θυμίζει την ήμερα της επετείου της πτώσης της βασιλείας, δηλαδή την Βαστίλη. Την ίδια ήμερα αυτής της επετείου έγινε και το τρομοκρατικό χτύπημα της Νίκαιας με δεκάδες νεκρούς.

Η συγκεκριμένη εταιρία είχε βγάλει επίσης τραγούδια για το συγκρότημα τους, Bushido Χ Shindy για το όποιο είχα γράψει τον Νοέμβριο του 2015 στο άρθρο μου “ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ”. Και σε αυτήν την περίπτωση η Sony έβγαλαν τα τραγούδια «Brot brechen» , «Classic», και «Adel». Οι βομβιστικές επιθέσεις έγιναν στο Stade de France, στην αίθουσα κονσέρτου του Bataclan, στην Rue de Charonne στο Boulevard Voltaire με Rue Alibert.

Πως είναι δυνατόν το βίντεο των Bushido Χ Shindy να προανήγγειλε τα γεγονότα στο Παρίσι όπως επίσης και το βίντεο αυτό με τους δυο Κούρδους να προανήγγειλε το πραξικόπημα και τα γεγονότα της Τουρκίας;

Και οι δυο εργαστήκαν για την ιδία εταιρία. Τι άραγε γνωρίζει αυτή η εταιρία εκ των προτέρων και με τον δικό της τρόπο προβάλλει τα γεγονότα πολύ πριν γίνουν ???

Με λίγα λόγια μας πουλάνε κουτόχορτο, διότι όπως φαίνεται όλα ήταν προσχεδιασμένα με κάθε λεπτομέρεια.

Ακόμη, πολλές λεπτομέρειες από σημαντικά γεγονότα στο παρελθόν που ήταν καθοριστικές, μας τις έχουν αποκρύψει.



Πρόσφατα, σχετικά με την επίθεση στο Μπακλατάν,η επιτροπή της γαλλικής κυβέρνησης άκουσε μαρτυρίες οι οποίες λογοκρίθηκαν από τη γαλλική κυβέρνηση εκείνη την περίοδο και δεν δημοσιεύτηκαν διαδικτυακά έως αυτήν την εβδομάδα, ότι δηλαδή οι δολοφόνοι στου Μπακλατάν φαίνεται να βασάνισαν φρικτά τα θύματά τους στον δεύτερο όροφο του κλαμπ.

Σύμφωνα με την Dailymail, ένας επίτροπος της κυβέρνησης πληροφορήθηκε από έναν επιτόπιο ερευνητή ότι οι αστυνομικοί στη σκηνή των επιθέσεων τον περασμένο Νοέμβριο έκαναν εμετό αφότου μαρτύρησαν σκηνές με θύματα που είχαν τα μάτια τους ξεριζωμένα. Επίσης ισχυρίστηκαν ότι μερικά από τα θύματα ευνουχίστηκαν με… τα γεννητικά τους όργανα τοποθετημένα μέσα στο στόμα τους και οι γυναίκες είχαν μαχαιρωθεί στα… γεννητικά τους όργανα.

Αλλά οι αστυνομκές αρχές στην κοινοβουλευτική έρευνα για τους θανάτους στο Μπακλατάν της Γαλλίας εκφράζουν κάποιες αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς αυτούς αφότου αποκάλυψαν πως δεν βρέθηκαν κοφτερά μαχαίρια στη σκηνή.



Η ερευνητική επιτροπή πάντως άκουσε πως το υποτιθέμενο βασανιστήριο ήταν ο λόγος που μερικά σώματα από αυτούς που σκοτώθηκαν δεν παραδοθήκαν στις οικογένειές τους.

Ο ανακριτής είπε στην ερευνητική επιτροπή : «Μετά την επίθεση , ήμασταν με συναδέλφους μας στο πέρασμα Saint-Pierre Amelot όταν παρατήρησα θρήνο από έναν εκ των συναδέλφων μας ο οποίος βγήκε έξω για να κάνει εμετό. Μας είπε αυτά που είδε».

Μετά επιβεβαίωσε πως ο συνάδελφός του είδε «πράξεις βασανιστηρίων» στον δεύτερο όροφο του Μπακλατάν.

Οι τρομοκρατικοί εισβολείς, λέγεται ότι, σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν βιντεοσκοπημένες σκηνές από τα θύματα που βασανίστηκαν για προπαγάνδα της ISIS.

Κάποια από τα θύματα αποκεφαλίστηκαν από τους τρομοκρατικούς εισβολείς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Οι ερευνητές έμαθαν από τον πρόεδρο της επιτροπής, Georges Fenech, πως ειπώθηκε σε έναν πατέρα, όταν επισκεπτόταν το νεκροτομείο για να δει το σώμα του γιου του, ότι η αριστερή πλευρά του προσώπου του γιου του ήταν μη αναγνωρίσιμη. Οι τρομοκράτες είχαν τρυπήσει το μάτι του και τεμάχισαν την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Οι επιθέσεις έγιναν αφότου τρεις τρομοκράτες αιχμαλώτισαν άτομα που πήγαιναν στην συναυλία για να παρακολουθήσουν το συγκρότημα Eagles of Death Metal να δίνει παράσταση στο χώρο.

Είναι αναγκαίο για τη Γαλλία να συσταθεί μια αντιτρομοκρατική αντιπροσωπία για να επιβλέψει την πάλη κατά επικίνδυνων μαχητών και τις αποτυχίες της ασφάλειας που επέτρεψαν όλα αυτά, σύμφωνα με τους κοινοβουλευτικούς ερευνητές.

Ο κακός συνδυασμός μεταξύ των υπηρεσιών ασφαλείας στη Γαλλία και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, επέτρεψε να διαφύγουν σημαντικές πληροφορίες για μαχητές οι οποίοι σκότωσαν 130 ανθρώπους σε συγχρονισμένες επιθέσεις μέσα και κοντά στο Παρίσι μέσα σε στάδιο, συμπέραναν οι ερευνητές.

«Δεν βρισκόμαστε στο καθήκον (στη μάχη) κατά όσων απειλούν την κοινωνία μας σήμερα» είχε πει ο συντηρητικός νομοθέτης, Georges Fenech, σε μια συνέντευξη τύπου νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Οι ερευνητές συμπέραναν ότι παρόλο που ορισμένοι από τους εκτελεστές στο Μπακλατάν οι οποίοι σκότωσαν 90 ανθρώπους μπορούσαν να είχαν συλληφθεί, ήταν μικρή η πιθανότητα να αντιληφθούν εξαρχής το στάδιο συναυλίας ως στόχο.



Όσον αφορά τη Νίκαια και γενικότερα όσα συνταρακτικά συνέβησαν αυτόν τον τελευταίο καιρό, ας δούμε λίγο μαζί τα γεγονότα. Υπάρχουν μερικές αντιπροσωπευτικές ερωτήσεις, οι οποίες χρειάζονται μελέτη και συλλογισμό προκειμένου να δώσουμε μια απάντηση.

Γιατί κάθε βομβιστής αυτοκτονίας να κουβαλάει μαζί του το διαβατήριό και το κινητό του στην επίθεση; Για να γίνει γρηγορότερα η ταυτοποίηση του;

Γιατί μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα βγαίνει αμέσως ανακοίνωση-συμπέρασμα ότι ήταν μια τρομοκρατική επίθεση; Στις ΗΠΑ ως γνωστό αυτό συμβαίνει πολύ συχνά και συνήθως αναφέρουν ότι ήταν κάποιος τρελός ή ψυχοπαθής με τάσεις βίας.

Μουσουλμάνοι γιορτάζουν το μακελειό στη Νίκαια



Ένα βίντεο που έχει εμφανιστεί από τη Νίκαια, Γαλλία και κυκλοφορεί ευρέως τελευταία ( δεν γνωρίζουμε πόσο έγκυρο είναι πραγματικά) φαίνεται να δείχνει τον οδηγό φορτηγού Mohamed Lahouaiej Bouhlel να συλλαμβάνεται και να τον σέρνουν μακριά γαλλικοί αστυνομικοί.

Όπως θα δείτε, υπάρχουν σαφώς «δύο» άνδρες στο πίσω μέρος του οχήματος, στο έδαφος και περικυκλώνονται από την αστυνομία με την απειλή όπλου.

Υπάρχει ένας άνθρωπος (στα αριστερά του θεατή) με γκρι χρώμα και ένα δεύτερο άτομο (στα δεξιά του θεατή) σε μαύρο χρώμα.

Ο άνθρωπος σε μαύρο χρώμα φαίνεται να γέρνει μερικές φορές για να μιλήσει στην αστυνομία.

Και “αν” κανένας από αυτούς τους δύο δεν είναι ο οδηγός «Mohamed Lahouaiej Bouhlel» .. τότε, ποιοι είναι; Πού είναι τώρα και πώς συνδέονται με αυτήν την τρομοκρατική επίθεση;


Γιατί μία ημέρα πριν το πραξικόπημα στην Τουρκία ορισμένες πρεσβείες απέσυραν κάποιους από το προσωπικό τους και πολύ περισσότερο έκλεισαν τις πρεσβείες; Μήπως τελικά ήξεραν κάτι;

Γιατί ο τουρκικός στρατός να φερθεί τόσο ανόητα και να επιχειρήσει φιάσκο πραξικόπημα;

Γιατί βρέθηκαν χιλιάδες οπαδοί του Ερντογάν σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη του πραξικοπήματος στο αεροδρόμιο Ατατούρκ όπου θα προσγειώνονταν ο Ερντογάν; Ήταν ο ίδιος τόσο σίγουρος για όλα;

Γιατί έφεραν την CIA και τις Ηνωμένες Πολιτείες στο προσκήνιο; Επειδή υπήρχε το προηγούμενο της Ουκρανίας όπου ξέρουμε πολύ καλά ποιοι υποκίνησαν το πραξικόπημα.



Οι 2.700 δικαστές συνελήφθηκαν σε μηδέν χρονικό διάστημα με μια επιχείρηση αστραπή. Μια κανονική ανάκριση και σύλληψη θα απαιτούσε τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Γιατί καταδιώκουν δικαστές που αγωνίζονται για να έχουν οι χώρες τους και πάλι το νόμισμα τους και την κυριαρχία τους ; Αυτοί έκαναν το πραξικόπημα;

Γιατί συνεχίζει η Μέρκελ να φέρνει πρόσφυγες στη χώρα της, αν και παραδέχεται τώρα ότι υπάρχει κίνδυνος;

Για ποιο λόγο οι πυρηνικοί πύραυλοι των ΗΠΑ (και οι στρατιώτες των ΗΠΑ) συνεχίζουν να βρίσκονται στη Γερμανία και δεν αποχωρούν;

Γιατί σε αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχουμε το Brexit στην Μεγάλη Βρετάνια;

Και τι απέγινε η Ελλάδα; Τότε με την υποτιθέμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα κατάρρεε το ευρώ και τώρα δηλαδή που έφυγε η Βρετάνια δεν θα πάθει τίποτα; Δεν καταρρέει;

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι οι ολιγάρχες της ελίτ ετοιμάζουν με μαεστρία τις επόμενες εκπλήξεις τους. Αδιαφορώντας για τους νεκρούς και τις καταστροφές που αφήνουν πίσω τους με τις κινήσεις τους δεν διστάζουν να οργανώνουν μεγάλες βομβιστικές επιθέσεις για να πετύχουν τους στόχους τους. Με το κλίμα φόβου που το αυξάνουν όλο και περισσότερο καταφέρνουν να κάνουν τους ανθρώπους ευάλωτους έτσι ώστε να τους ελέγχουν όπως αυτοί θέλουν.


πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top