GuidePedia

0
Aς ξεκινήσουμε!

Αναρωτιέστε που έλειψα 10 μέρες; Αν πήγα στας Ευρώπας και στα Αμερικάς; Αν έφτασα μέχρι τον θείο Μόσκοβο, για να μάθω και να ενημερωθώ για τα τεκταινόμενα της περιοχής μας! Ασφαλώς και έμαθα για αυτό και έλειψα, πήγα και ρώτησα τους φίλους μου να μου πουν και να με καθοδηγήσουν! Και επειδή ξέρουν πως είμαι περίεργος άνθρωπος και θέλω να τα μαθαίνω όλα, μου τα είπαν αναλυτικα και περιεκτικά. Μόνο που με μπέρδεψαν λιγάκι γιατί άλλα μου είπε ο ένας, άλλα ο άλλος, άλλα ο τρίτος! Μόνο που στο τέλος συμφώνησαν λιγάκι και μπερδεύτηκα και εγώ! Υπομονή θα τα μάθετε, πάντα δεν σας τα λέω αναλυτικα και περιεκτικά! Τώρα τη δουλειά έχω εγώ έξω από τα νερά μου, να παρατήσω τα όπλα που σχεδιάζω αυτή την περίοδο και να μάθω για σας ενημερώσω! Δεν έχετε παράπονο το έχω κάνει πολλές φορές μέχρις σήμερα αυτό, αλλά ας ξεκινήσουμε!
Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι πιάνοντας το από την μέση, αρπάζοντας το και κρατώντας το γέρα. Φέρτε και ένα ψαλίδι για να ξεκινήσουμε, γιατί δεν θα επεκταθώ στην αρχή, γιατί τα λέω για πολλά χρόνια και πολλοί δεν με πιστεύανε! Ήρθε η πείνα, ήρθε η εξαθλίωση, πλακώσανε οι αβάστακτοι φόροι, φούντωσε η ανεργία, γέμισε η Ελλάδα ξένους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Φούσκωσε και το κύμα της κλεψιάς, της βίας και της ατιμωρησίας! Μας τα φάγανε και οι πολιτικοί τα αρπάξανε γέρα, φάγανε και οι από κάτω! Κλέψανε το κράτος το ρημάξανε και τώρα θα πληρώσουμε όλοι εμείς την νύφη! Πρέπει να διώξουμε τους δημόσιους υπάλληλους που βαράνε μύγες και να τους μειώσουμε και άλλο τον μισθό, όλο αυτό ακούμε στης τηλεοράσεις και από την άλλη έφτιαξαν τον ΕΟΠΥΥ, τον καινούργιο οργανισμό που θα εποπτεύει τα ταμεία ασφάλισης και διόρισαν εκεί μέσα 1200 άτομα! Να μην συνεχίσω τα ξέρετε ή μήπως όχι και έχετε μαύρα μεσάνυχτα; Μάλλον το δεύτερο έχετε, τη βγήκε στο φως την τελευταία εβδομάδα που μας πέρασε; Αυτό που δεν είχαν για πρώτο θέμα τα κανάλια των τηλεοράσεων στης ειδήσεις: ότι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος είχε δημοσιεύσει σε ΦΕΚ 5 μήνες πριν τον ρίξουν, ότι θα δώσει άδειες σε 23 περιοχές της Ελλάδας σε εταιρίες για να βγει το πετρέλαιο και είχε καλέσει της εταιρίες για διαπραγματεύσεις με τον όρο: ότι για το πετρέλαιο που θα έβγαινε από τα δικαιώματα που μας αναλογούσαν θα πληρωνότανε σε δραχμές!
Αυτό δεν το καταλάβατε ε; Πως θα μας πληρώνανε σε δραχμές αφού δεν θα της είχαν οι ξένοι; Έτσι η δραχμή θα γινότανε ένα σκληρό νόμισμα. Έτσι είπαν πως σε 6 μήνες πρέπει να τον φάμε και σε 5 μήνες των έφαγαν με τον Ιωαννίδη! Αν τον άφηναν θα πάθαινε μεγάλη ζημία το δολάριο, γιατί κάθε μια χώρα που θα έβγαζε πετρέλαιο θα ζητούσε να πληρωθεί στο δικό της νόμισμα που θα γινόταν ένα σκληρό νόμισμα. Έτσι την πάτησε ο Παπαδόπουλος την πάτησε και η Ελλάδα. Εδώ το ίδιο έπαθε ο Σαντάμ στο Ιράκ, γιατί ζητούσε ευρώ και όχι δολάρια και αυτή ήταν μια κίνηση που χτυπούσε το δολάριο. Αν και το έχω ξανά πει θα το ξανά πω. Πριν πέσει ο Παπαδόπουλος είχαν έρθει εδώ ελληνο αμερικάνοι και όχι μόνο και είχαν συμφωνήσει με τρεις εταιρίες για να βγει το πετρέλαιο από την Ζάκυνθο, από το κατάκολο και από την Θεσπρωτία. Μετά που έπεσε πάγωσαν όλα και δεν προχώρησε τίποτα! Όσο για της δημοκρατικές κυβερνήσεις μας έλεγαν μέχρι πέρυσι, ότι δεν υπάρχει πετρέλαιο ενώ ήξεραν πως υπάρχει από το 1952! Και σε ορισμένες περιοχές το ήξεραν από το 1920, όπως η Ζάκυνθος! Υπάρχει χάρτης δημοσιοποιημένος στην βουλή από το 1965! Θα πω κάτι τελευταίο και θα συνεχίσουμε: ότι αυτοί που δουλεύουν στα πετρέλαια στης εξορύξεις παίρνουν μεγάλα μεροκάματα. Δηλαδή από 5,000 έως 8,500 ευρώ κάθε μήνα! Έτσι έπρεπε να υπάρξει οικονομική κρίση στην Ελλάδα, για να πάνε να δουλέψουν οι έλληνες στα πετρέλαια με 1,000-2,500 ευρώ! Θέλουν παραπάνω από 200,000 προσωπικό για να βγουν τα πετρέλαια. Έτσι θα γλιτώσουν οι ξένες εταιρίες σε μεροκάματα, το λιγότερο 40 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως! Που σημαίνει πως σε 10 χρόνια, θα έχουν γλιτώσει το λιγότερο 400 δισεκατομμύρια ευρώ σε μισθούς, οι ξένες εταιρίες που θα αναλάβουν τα πετρέλαια! Για αυτό και έπρεπε να πτωχεύσει η χώρα, γιατί από την μια θα έδιναν πιο λίγα από τα ποσοστά που θα μας αναλογούσαν 22-23% από το πετρέλαιο που εξορύσσεται, μπορεί να πέσει και στο 7-8%! Από την άλλη θα γλιτώσουν τους μισθούς που θα μειωθούν στο 1/4 έως 1/3 από τους κανονικούς που θα έδιναν! Έτσι για να καταλάβετε τι ρόλο έπαιξε ο καθένας στην ιστορία και να μην σας ξεγελάει κανείς τώρα πια. Όλοι έβαλαν το χεράκι τους άλλος λίγο, άλλος πολύ λιγότερο και άλλοι το βάλανε βαθιά μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε! Δεν φτάνει που φάγανε τον άπακο, δεν κάνανε και ένα καλό έργο για να μείνει στην χώρα. Όπως δηλαδή κάνουν από την αντίπερα όχθη του αιγαίου οι τούρκοι που όλοι άφησαν κάτι για την χώρα τους. Που και πολεμική βιομηχανία έχει και βιομηχανία και υποδομές, παρόλα τα προβλήματα που έχει που κοντεύει να διαλυθεί από στιγμή σε στιγμή. Αλλά όλοι το παλεύουν για να σώσουν την χώρα και αν γίνει και τους διαλύσουν, να έχουν αυτά που πρέπει για να επιβιώσουν! Ενώ αντίθετα στην Ελλάδα γίνεται ακριβώς το αντίθετο, όλοι θέλουν να την διαλύσουν! Αυτοί που παίρνουν την εξουσία όχι μόνο δεν αντιστέκονται για τα μάτια του κόσμου, αλλά κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διαλυθεί μια ώρα αρχύτερα!
Θέλετε να μάθετε τι θα γίνει λοιπόν; Θα γίνουν εκλογές και δεν θα βγει κανείς!
πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, θα βγει και ο καμένος και η δημοκρατική αριστερά. Μπορεί ναι μπορεί και όχι ο Καρατζαφέρης. Μπορεί, να βγει μπορεί και όχι η χρυσή αυγή και τα δυο κόμματα της αριστεράς, ο Τσίμπρας και το ΚΚΕ. Θα βγουν 6-8 κόμματα, λένε 9 αν βγουν και οι οικολόγοι αλλά δύσκολο το βλέπω! Οι δημοσκοπήσεις έπαιξαν τον ρόλο τους, έδωσαν μεγάλα ποσοστά στον Καμένο και στην δημοκρατική αριστερά! Με σκοπό από την μια να αναγκάσουν τους ψηφοφόρους που θα τους ψήφιζαν να γυρίσουν πίσω στα μεγάλα κόμματα και από την άλλη, να την πατήσουν αυτοί που θα ψήφιζαν ένα μικρό κόμμα που δεν θα έβγαινε, για να πάνε να ρίξουν εκει την ψήφο τους! Όλα στημένα είναι όπως καταλαβαίνετε! Ο Σαμαράς θα αρνηθεί να κυβερνήσει αφού δεν θα έχει αυτοδυναμία, κυβέρνηση όμως θα σχηματιστή! Υπάρχει το ΠΑΣΟΚ, ο Κουβέλης, ο Καμένος, αν βγει ο Καρατζαφέρης! Ο Σαμαράς θα θέλει να πάει σε δεύτερο γύρω εκλογών και αυτό λέει το επιτελείο του! Δηλαδή δώστε μας αυτοδυναμία για να κυβερνήσουμε και να σας σώσουμε! Οι τρόικα και οι άλλοι μπορεί να μην ξαναβγάλουν τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, αλλά ένα άλλον στην θέση του! Αρκεί να βγαίνουν τα κουκιά και να σχηματίζετε κυβέρνηση. Θα μοιράσουν τα υπουργεία, θα τους χτυπήσει την πόρτα η πρεσβεία, θα τους δώσει λεφτά με το τσουβάλι και θα κλείσει η συμφωνία! Έτσι θα σχηματιστή μια κυβέρνηση που θα ζήση για λίγο. Σκοπός τους είναι να περάσουν τα νέα σκληρά μέτρα τον Ιούνιο, τους νέους μεγάλους φόρους, της απολύσεις δημοσίων υπάλληλων, να υπογράψουν της συμφωνίες για να δέσουν χειροπόδαρα την χώρα! Δηλαδή να ξεπουλήσουν τα πάντα στους ξένους! Αλλά δεν θα τα καταφέρουν θα διαλυθούν και έτσι θα ξανά γίνουν εκλογές!
Έχω πει πολλές φορές πως υπάρχουν δυο κέντρα εξουσίας που αλληλοσυγκρούονται συνεχώς και δεν υπολογίζουν τους ανθρώπους. Το ένα ελέγχει την Μερκελ και τους γερμανούς, από την άλλη πλευρά του ατλαντικού είναι και τα δυο. Το άλλο είναι λίγο φιλικό με τους εβραίους και τα δυο κοιτάνε τα συμφέροντα τους. Θέλουνε να βγάλουν τα πετρέλαια της περιοχής, αλλά και το φυσικό αέριο με τους δικούς τους όρους και με τους δικούς τους ανθρώπους! Το Ισραήλ κάνοντας τρομερά λάθη τόσα χρόνια, είχε στραφεί προς την Τουρκία για να βρει ένα διέξοδο και έναν σύμμαχο! Τα περίεργο είναι πως και τα δυο κέντρα εξουσίας δεν μας συμπαθούσαν και ήθελαν να μας διαλύσουν! Μέχρι που έβαλε της φωνές το Ισραήλ γιατί κατάλαβε πως μόνο εμάς έχει. Μόνο εμείς δεν θα το πειράξουμε και μόνο εμείς μπορουμε να το βοηθήσουμε! Το Ισραήλ αισθάνεται ότι κινδυνεύει από παντού, το ίδιο και οι εβραίοι για αυτό και ζήτησαν την βοήθεια της Ρωσίας! Ξέρουν πολύ καλά τους αμερικάνους, ότι δεν διστάζουν σε τίποτα και είναι ικανοί για όλα! Ξέρουν πως αυτοί δημιούργησαν τον πόλεμο του 1973, για να στηρίξουν τον άνθρωπο τους που είχε την εξουσία στην Αίγυπτο και να πέσει μετά στην αγκαλιά της Αμερικής. Κόντεψαν να τα χάσουν όλα τότε για ένα καπρίτσιο της Αμερικής και το πληρώσαμε εμείς, η Κύπρος, το Ισραήλ και η Σύρια! Έτσι και τώρα ξέρουν πως μόνο το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα τους σώσει και όχι η Αμερική! Για να βγει όμως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο με τους όρους που θέλουν και όχι να τους το πάρει η Αμερική τσάμπα και για να υπάρχει ασφάλεια στην περιοχή, μια λύση μόνο υπάρχει η Ρωσία! Έτσι έκαναν κοινοπραξία με τους ρώσους για να το εκμεταλλευτούν και πλησίασαν και τη Κύπρο για το ίδιο θέμα! Και μας χτύπησαν και εμάς την πόρτα αλλά εμείς αρνηθήκαμε! Να μας το βγάλουν με την βοήθεια της Ρωσίας με τα καλύτερα ποσοστά που δεν θα μας τα έδιναν οι άλλοι, αλλά εμείς οι ξύπνιοι είπαμε όχι! Μα να κάνουμε καλό στην χώρα; Μα για αυτό μας ανέβασαν στην εξουσία; Για αυτό μας ψήφισε ο κόσμος; Ή για να καταστρέψουμε την χώρα!
Για να βγει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στην γύρω περιοχή και να ελέγχουν της κυβερνήσεις αυτό και έκαναν. Από την Τυνησία, την Λιβύη, την Αίγυπτο, τον Λίβανο, τώρα προσπαθούν να ελέγξουν την Συρία. Αλλά εδώ υπάρχουν δυο προβληματα οι τούρκοι και οι ρώσοι! Οι τούρκοι είναι μια μεγάλη απειλή και αν ενισχυθούν με τα χρήματα από την εξόρυξη πετρελαίου θα ανεξαρτητοποιηθούν! Με μεγάλη πολεμική βιομηχανία και θα ζητάνε συνεχώς περισσότερα, όπως κάνουν τώρα 50 χρόνια! Θα είναι η απειλεί για την γύρω περιοχή και αυτό δεν το θέλουν. Όσο για τους ρώσους: είπαν και εμείς εδώ είμαστε θα πάρουμε το μερίδιο μας! Οι Ιρανοί δεν απειλούν κανέναν, έχουν κάτσει στα αυγά τους. Απλά η φασαρία γίνετε για να μην αποκτήσουν πυρηνικά όπλα που αυτό δεν το θέλει ούτε η Ρωσία! Αυτό το δήλωσε στους ιρανούς και τους επέστρεψε τα χρήματα για τους πύραυλους S-300, τα επέστρεψε γιατί της εδωσαν μερίδιο από τα πετρέλαια οι εβραίοι! Απειλούν ότι θα εισβάλουν στο Ιράν οι αμερικάνοι και οι Ρωσία έδειξε τα δόντια της, αν το κάνετε θα χτυπήσω και εγώ την Γεωργία και θα την καταλάβω! Ένας άξονας Τουρκίας- Ιράν θα απειλούσε πολύ τη περιοχή, αλλά δεν είναι κουτοί οι Ιρανοί και έκοψαν τον βήχα της Τουρκίας! Εξάλλου ξέρουν οι Ιρανοί, ότι αν πέσει η Συρία θα έρθει η σειρά τους. Έτσι θα βοηθήσουν την Συρία και τους Ρώσους! Η Τουρκία είναι απαραίτητη για τα γεγονότα στην Συρία, κάτι που δεν θέλουν οι εβραίοι γιατί δεν ξέρουν τι τελικά θα γίνει. Είναι και η Ρωσία που πάτησε πόδι, έστειλε στρατό, όπλα και φωνάζει. Τελικά θα την στρέψουν ενάντιων της Τουρκίας όπως έχουμε πει για να την καταστρέψει. Για να το κάνει πρέπει πρώτα να έχει χτυπήσει την Ελλάδα η Τουρκία, να έχει καταλάβει δυο μικρά νησιά ξαφνικά και να την έχει καταδικάσει ΟΗΕ! Υπομονή όλα αυτά τα έχω πει και πιο παλιά, θα γίνουν μέσα στα επόμενα δυο χρόνια και σε τρία χρόνια θα έχουμε πάρει την Κωνσταντινούπολη! Δεν ήρθε ο καιρός ακόμα και ελπίζουμε να μην αλλάξει γνώμη ο θεός! Ας μην ξεχνάμε πως το πετρέλαιο δεν βγαίνει σε ένα χρόνο, αλλά θέλει παραπάνω από 5 χρόνια για να βγαίνει σε αρκετές ποσότητες. Το 2025 θα έχει φτάσει η παραγωγή πετρελαίου στο peek. Δηλαδή στην μέγιστη τιμή της και ότι πρέπει να έχουν βγει τα δικά μας κοιτάσματα και να δουλεύουν τότε στο μέγιστο δυνατόν, για να καλυφτούν οι πετρελαιοπηγές που στερεύουν! Οι πρώτοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι άραβες που αν στερέψει το πετρέλαιο τους χαθήκανε. Έτσι πρέπει η ζώνη της μεσογείου να είναι πολύ ισχυρή και να την ελέγχουν χώρες με ισχυρό ναυτικό και αεροπορία! Δηλαδή Ισραήλ -Ελλάδα! Για να έχουν οι επενδύσεις την πρέπουσα ασφάλεια και ειδικά αυτές που είναι στην θάλασσα και κοστίζουν μια περιούσια! Αν δεν το καταλάβατε ο άξονας Ισραήλ –Ελλάδα, είναι πολύ σημαντικός για να βγουν τα πετρέλαια!
Έχω πει παλιότερα ότι θα μας δώσουν οι αμερικάνοι πολλά όπλα, ότι θα μας μπουκώσουν με όπλα και αυτό θα κάνουν! Τα όπλα έχουν ήδη βρεθεί, είναι χιλιάδες αλλά δεν εχουν φτάσει στην Ελλάδα με αστείες δικαιολογίες. Ότι δεν υπάρχουν κονδύλια των 10 ή 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τα μεταφέρουμε! Θέλουν να μας τα δώσουν οι αμερικανοί, πιέζουν οι εβραίοι αλλά έχουμε εδώ μια κυβέρνηση μαριονέτα που λέει όχι! Λέει όχι γιατί δεν θέλουν οι γερμανοί που είναι οι μόνοι που στηρίζουν τώρα πια την Τουρκία! Εμείς τόσα χρόνια παλέψαμε για να είμαστε μαζί τους, αλλά αυτοί ποτέ μα ποτέ δεν μας ήθελαν για σύμμαχους αλλά για δούλους! Αυτό φαίνεται στης συμφωνίες για την αγορά οπλών που έκαναν με την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά για όλες της συμφωνίες που έκλεισαν! Μου αρέσει που ανθρωποι μέσα από το ΠΑΣΟΚ πριν από της εκλογές το 2009, έλεγαν ότι δεν πειράζει που τα δώσαμε στους γερμανούς! Καλύτερα να τα δώσουμε όλα! Γιατί μας χρωστάνε το κατοχικό δάνειο και της πολεμικές αποζημιώσεις και μπορούμε να τα ξανά κρατικοποιήσουμε όλα! Αν είδατε να έγινε τίποτα εσείς, άλλο τόσο είδα και εγώ! Εξάλλου το δήλωσαν οι αμερικάνοι: τα όπλα θα τα στείλουμε στην επόμενη κυβέρνηση, τι άλλο δηλαδή να πουν; Ότι καλύτερα ο Σαμαράς από τον Παπανδρέου; Ότι καλύτερα να βγει ο Σαμαράς και ας δώσει της φρεγάτες φρεμ στην Γαλλία και τα τομα ΒΡΜ3 στους ρώσους, γιατί δεν θα μπορεί να κάνει αλλιώς;! Τι να γράψω και εγώ, έχω πια μπερδευτεί! Αλλά πρέπει πρώτα μια κυβέρνηση μαριονέτα να πάρει τα μέτρα για να κυβέρνηση αλώβητος ο Σαμαράς; Λες και δεν το καταλαβαίνετε; Εκτός και αν είσαστε μπούφοι! Θα μας δώσουν και αντιτορπιλικά ή καταδρομικά οι αμερικανοί, αυτό έχει αποφασιστεί. Πλοία κατάλληλα για την ανατολική μεσόγειο αλλά όχι για τα στενά του αιγαίου! Τι να κάνουμε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Έτσι το μήνυμα θα είναι ηχηρό προς την Τουρκία, πώς αν τολμήσει θα της κόψουν τα πόδια! Αλλά δεν θα μας τα δώσουν ακόμα, αν δεν καθαρίσει το πρόβλημα της Συρίας. Μπορεί να φτάσουμε στα μέσα καλοκαιριού στον Ιουλίου, μπορεί και στον Αύγουστο για να έρθουν τα άρματα μάχης Μ1! Πρώτα θα έρθουν τα τεθωρακισμένα, μετά τα άρματα μάχης, μετά τα αεροπλάνα και τα πλοία και τα τομα!
Ο Σαμαράς είναι βέβαιος για την νίκη του την δεύτερη Κυριακή, άσχετα αν γίνουν οι εκλογές μετά από δυο ή τρεις μήνες. Θα βγει άνετα με μόνη αντιπολίτευση τον Τσιμπρα! Τον είδατε πως τον συμβουλεύουν; Να κάνουμε αριστερή συμμαχία μας λέει, έλα κύριε κουβέλη, έλα κυρία Παπαρήγα με εσένα αρχηγό! Σιγά μην δεχτεί η Παπαρήγα και το ΚΚΕ, έτσι ο κόσμος θα φύγει και θα ψηφίσει Τσίμπρα! Αν πάρει μέρος στην κυβέρνηση ο κουβέλης όλοι θα πάνε προς Τσίμπρα μεριά και θα δει ποσοστά της τότε ΕΔΑ ο Συριζα!
Τον νεαρό τον θέλουν για το μέλλον το έχω ξανά πει, πρέπει να μείνει αλώβητος-άφθαρτος αλλά δεν θα προλάβει! Γιατί η μεθεπόμενη κυβέρνηση θα ήταν αριστερή κατ όνομα, αφού εκει θα πήγαινε ο κόσμος αηδιασμένος από τους υπόλοιπους τόσα χρόνια. Βλέπετε πως μας προσέχουν και πως μας αγαπάνε; Φροντίζουν πριν από εμάς για εμάς! Αλλά υπάρχει και ο θεός που θα τους αλλάζει τα σχέδια προς όφελος μας! Τα σκληρά μέτρα θα τα έχουν περάσει άλλοι, μα προκοπή δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα ούτε ανάπτυξη! Εδώ θα προσθέσω την δήλωση ενός γερμανού οικονομολόγου, σε έλληνες φοιτητές που κάνουν μεταπτυχιακό στην Γερμανία. Πως σε 5 χρόνια θα έρθει η ανάπτυξη στην Ελλάδα, αφού πρώτα σας αγοράσουμε ότι έχετε και δεν έχετε και θα δουλεύετε με μισθούς 300-500 ευρώ για εμάς! Θα προσθέσω κάτι ακόμα πως 200,000 σπίτια έχουν ήδη πουληθεί σε ξένους, αυτά με τους πλειστηριασμούς στο 1/3 και στο 1/4 της άξιας τους! Για αυτό μας τα κάνουν όλα αυτά γιατί μας αγαπάνε! Μα ο Σαμαράς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, έξω θα τα πηγαίνει καλά, μέσα όμως θα τα πηγαίνει χάλια. Εντάξει θα του δώσουν λίγα λεφτά, κάτι από το ΕΣΠΑ για να τελειώσουν οι δρόμοι. Λίγα οι εβραίοι θα στείλουν από την Αμερική, μα δεν θα έχει προχωρήσει τίποτα. Θα παλέψει να πάρει τα λεφτά από τους γερμανούς αυτά που μας χρωστάνε, μα δεν θα τα καταφέρει γιατι δεν θα τον στηρίξουν οι ξένοι παράγοντες. Ούτε πετρέλαια θα έχουν βγει και θα αναγκαστεί να βαλει νέους φόρους δυσβάστακτους. Αλλά θα τον φάνε όπως έφαγαν τον Καραμανλή, γιατί θα ζητάει μεγαλύτερα ποσοστά από το πετρέλαιο για να υπογράψει να τα πάρουν και δεν θα θέλουν τους ρώσους. Γιατι θα τους απειλήσει πώς αν δεν του δώσουν λεφτά, θα του τα δώσουν οι ρώσοι! Θα έχουν έρθει και οι ρώσοι στην Ελλάδα, θα συζητάνε για ναυπηγεία και για βάσεις στο αιγαίο! Θα αφηνιάσουν οι αμερικάνοι και θα τον στείλουν πακέτο σπίτι του!
Μετά όταν τον φάνε δεν θα βγει κανείς, θα έρθει η ακυβερνησία και ο πόλεμος. Αυτά τα ξέρετε τα έχω ξανά πει! Γεια σας και θα τα ξανά πούμε!
Ε! για περίμενε λίγο, δεν μας είπες τι θα ψηφίσουμε; Καλά και περιμένετε από εμένα που δεν βλέπω τηλεόραση και δεν αγοράζω εφημερίδες να σας πω! Καλά δεν ξέρετε ακόμα τι να ψηφίσετε; Απορώ με την λογική σας; Μα να περιμένετε εμένα να σας επηρεάσω και να σας υποδείξω ποιον και τι θα ψηφίστε! Εσείς μεγάλοι ανθρωποι ενήλικες, να τα περιμένετε όλα από εμένα!
Άντε να σας πω ακόμα μερικά πράγματα, γιατί καλά εμείς έχουμε τα πετρέλαια και για αυτό μας τα κάνουν αυτά και υποφέρουμε. Οι άλλες χώρες όμως του νότου Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία αλλά και όχι μόνο αυτές, γιατί να της στριμώξουν έτσι και να βρεθούν σε τόσο μεγάλη οικονομική κρίση; Γιατί σήκωσε πολύ ψηλά το κεφάλι η Κίνα και πάει να σήκωση κεφάλι και η Ινδία και ανησυχούν! Όχι δεν μπορούν να τους κόψουν τα πόδια, δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν. Η μόνη λύση είναι να πάρουν τα εργοστάσια τους από εκει και να τα μεταφέρουν αλλού. Αλλά εκει που θα τα πάνε πρέπει να βρουν αξιόλογους μορφωμένους εργάτες και ειδικό προσωπικό που θα το πληρώσουν με λίγα χρήματα. Για αυτό και κανόνισαν και κανονίζουν να πέσουν οι μισθοί σε πολύ χαμηλά επίπεδα! Μετά θα τα μεταφέρουν στην Ελλάδα αλλά και αλλού. Ειδικά στην Ελλάδα που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό σε πολίτες που έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και μπορούν να βρουν και μεγάλα κεφάλια και να τα αμείβουν τσάμπα! Ο αντίπαλος του Σαρκοζί στην γαλλικές εκλογές το ανέφερε: είπε ότι το 1953 βοηθήσαμε την Γερμανία, πολλά χρέη της χαρίσαμε και την βοηθήσαμε να ανάκαμψη οικονομικά. Ας βοηθήσουμε τώρα και την Ελλάδα στην δύσκολη θέση που είναι! Όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη! Δηλαδή όταν μας την δώσουν οι ρώσοι, θα μας χαρίσουν τα χρέη μην ανησυχείτε!
Τελειώνοντας θα αναφέρω κάτι ακόμα! Έμαθα από τον πατέρα Εφρέμ, στην Αμερική στην Αριζόνα είναι για οποίον δεν το ξέρει, παρακαλώ μην τον μπερδεύετε με τον Εφρεμ του Βατοπεδίου! Οι πληροφορίες είναι από τον πανάγιο τάφο από την Ιερουσαλήμ και είναι πολύ σημαντικές! Ότι ο Σαμαράς τα έχει βρει με τον Πούτιν και όταν αναλάβει την εξουσία θα ζήτηση την βοήθεια του και χρήματα! Φάγανε τον Καραμανλή γιατί τότε την ζήτησε την βοήθεια του, με τον αγωγό του πετρελαίου και το φυσικό αέριο. Έμαθα ακόμα κάτι ότι είπε να μην ψηφίσετε χρυσή αυγή, Καμένο και κόμματα που υποστηρίζουν λαθρομετανάστες. Δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε γιατί η ψήφος είναι μυστική, πράξτε κατά συνείδηση! Άλλο τι πιστεύω ότι θα γίνει, άλλο τι μαθαίνω και εγώ τα αναφέρω όλα!
Μικρός Ήρωας
Δικαίος Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

 
Top