GuidePedia

0
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Συνέντευξη τύπου έδωσε στην Κωνσταντινούπολη ο επικεφαλής της «φιλανθρωπικής» ΙΗΗ Μπουλέντ Γιλντιρίμ. Έκανε λόγο για πολλές εκπλήξεις που περιμένουν προσεχώς το ΙΣΡΑΗΛ, ενώ είπε ότι από ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ πέραν των στολίσκων για τη ΓΑΖΑ θα υπάρξουν και καραβάνια που θα σπάσουν τον αποκλεισμό της ΛΩΡΙΔΑΣ.
Τώρα πως θα γίνουν τα καραβάνια να περάσουν μαζικά μέσα από ισραηλινό έδαφος και να καταλήξουν στη ΓΑΖΑ-χωρίς την άδεια του ΙΣΡΑΗΛ- δεν τον ρώτησε κανένας(εκτός αν πάνε στην ΑΙΓΥΠΤΟ και από εκεί μέσω της εισόδου ΡΑΦΑ). Μιλώντας στο Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι CHANNEL-2 υποστήριξε ότι «οι Σιωνιστές έχουν ισχυρές δημόσιες σχέσεις, αλλά και εμείς έχουμε απαντήσεις..»

Αναφορικά με την έκθεση EILAND(για την Ισραηλινή επιχείρηση κομάντος κατά του στολίσκου) που παρουσιάστηκε στον Αρχηγό των Ισραηλινών ΕΔ μέσα στη προηγούμενη εβδομάδα διάφοροι αναλυτές επισημαίνουν ότι αυτή τη φορά οι Ισραηλινές ΕΔ στην περίπτωση του Τουρκικού πλοίου ήσαν πιο πρωτοβουλιακές(σε σύγκριση με τα όσα έγιναν πριν 4 χρόνια στο μέτωπο του νοτίου ΛΙΒΑΝΟΥ), ενώ προσθέτουν ότι οι ανταγωνισμοί σε επίπεδο ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ προκαλούν εύλογη νευρικότητα και προβληματισμό. Επίσης αναφέρεται και το γεγονός ότι έχουν δοθεί προς τα έξω διάφορα σημεία της ΕΚΘΕΣΗΣ του απόστρατου Ισραηλινού υποστρατήγου και όχι το σύνολο των 100 σελίδων.

Η Αιγυπτιακή εφημερίδα AL MESRYOON σε σημερινό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι πρωην πρόεδροι των ΗΠΑ ΚΛΙΝΤΟΝ και ΚΑΡΤΕΡ ενδέχεται να μεταβούν στη ΓΑΖΑ για να προσπαθήσουν να πείσουν την ΧΑΜΑΣ να απελευθερώσει το δεκανέα ΣΑΛΙΤ που συμπληρώνει περίπου 1490 ημέρες ομηρίας. Λέγεται ότι έχει διαμεσολαβήσει για μια τέτοια ενέργεια η Αιγυπτιακή διπλωματία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top