GuidePedia

0

Οι ζωές δύο ανδρών, η κοτσίδα ενός κορυφαίου παίκτη του τένις και ένα κομμάτι...δημητριακά, που έχει τη μορφή του Ε.Τ (του εξωγήινου) συγκαταλέγονται στα πλέον περίεργα αντικείμενα που οι Αυστραλοί έχουν αγοράσει ή πουλήσει την τελευταία δεκαετία, ανακοίνωσε σήμερα ο διαδικτυακός οίκος δημοπρασιών eBay......


Το ακριβότερο αντικείμενο που δημοπρατήθηκε στο eBay μέχρι στιγμής ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο Holden Monaro που κατασκευάστηκε, το οποίο πουλήθηκε έναντι 169,500 δολαρίων και όλα τα έσοδα διατέθηκαν στο Ίδρυμα για τη Λευχαιμία.

Επίσης έγινε χώρος "φιλοξενίας" της οργής μίας γυναίκας, η οποία για να εκδικηθεί το σύζυγό της, έβγαλε "στο σφυρί" ένα εσώρουχο που, όπως είπε, ανήκε στην ερωμένη του συζύγου της, αλλά η eBay το απομάκρυνε. Ο πρώην Ν.1 παίκτης του τένις, Πατ Ράφτερ, δημοπράτησε την κοτσίδα του, η οποίς το 2001 πουλήθηκε έναντι 2.025 δολαρίων Αυστραλίας με τα χρήματα να διατίθενται σε οργάνωση για τα παιδιά.

Ένας άνδρας από το Περθ, ο οποίος αποφάσισε να πουλήσει ολόκληρη τη ζωή του μόλις χώρισε με τη σύντροφό του, έγινε κατά περίπου 400.000 δολάρια Αυστραλίας πιο πλούσιος, ενώ ένας άλλος αυστραλός δημοπράτησε την δουλειά του, το ...ρεπερτόριό του με τρία αστεία, τους φίλους και τις πιθανές ερωμένες του έναντι 7.500 δολαρίων Αυστραλίας.

Όσο για το δημητριακό με την ελάχιστη ομοιότητα με τον Ε.Τ, πουλήθηκε το 2004 έναντι 1.035 δολαρίων Αυστραλίας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top