GuidePedia

0


Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη μέχρι και λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης βασιζόταν στους Άραβες για τις εισαγωγές πετρελαίου (Αλγερία, Λιβύη, Περσικός Κόλπος).

Σήμερα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Με την νέα Αμερικανική τεχνολογική επανάσταση (fracking) οι Αμερικανοί και οι Καναδοί κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα τεράστια αποθέματα που διαθέτουν σε σχιστόλιθο, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η παραγωγή τους σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο, και να μειωθεί η εξάρτηση τους από το Ισλάμ.


Επίσης λίγο πριν την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης η Ευρώπη άρχισε να προμηθεύεται από την Ρωσία μεγάλες ποσότητες πετρελαίου και αερίου, και αυτό μείωσε και την εξάρτηση της Ευρώπης από το Ισλάμ.


Η Ευρώπη είναι διχασμένη για το αν πρέπει να επιλέξει ως προνομιακό της εταίρο την Ρωσία ή το Ισλάμ. Όσο στην προεδρία των ΗΠΑ ήταν ο Ομπάμα, οι ΗΠΑ ακολούθησαν μία πολύ φιλο-Ισλαμική και αντι-Ρωσική πολιτική. Αυτή η πορεία ήταν βέβαιο ότι θα συνεχιζόταν και με την Κλίντον. Αυτό διευκόλυνε τους Ευρωπαίους Ισλαμολάγνους, που συνεργάζονται με τους Άραβες και τους Ιρανούς, και που επιδιώκουν ανοιχτά σύνορα με το Ισλάμ κλπ.


Με την εκλογή Τραμπ η κατάσταση αλλάζει, γιατί ο Τραμπ προσανατολίζεται προς την βελτίωση των σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας, και προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί να στρέψει και την Ευρώπη, αποσύροντας την υποστήριξη προς το ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας, ώστε να δημιουργηθεί ένας Χριστιανικός άξονας εναντίον του Ισλάμ, με ηγέτιδα την Ρωσία, ώστε οι ΗΠΑ να μπορέσουν να επικεντρωθούν στον μεγάλο τους αντίπαλο για τον 21ο αιώνα, που δεν είναι άλλος από την Κίνα. Μία πολύ έξυπνη και σωστή πολιτική των Ρεπουμπλικανών. Βλέπε Ντόναλντ Τραμπ “Εξωτερική Πολιτική ”.

Δυστυχώς αυτήν την πολιτική θα την πολεμήσουν με πάθος οι Ισλαμολάγνοι, οι οποίοι χρηματοδοτούνται με άφθονα Αραβικά και Ιρανικά πετροδολάρια.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι οι ΗΠΑ να συμφωνήσουν με την Ρωσία να μην σπρώξουν οι Ρώσοι την ΕΕ προς μία εθνικοσοσιαλιστική κατεύθυνση, και να της επιτρέψουν να παραμείνει δημοκρατική. Πχ στις Γαλλικές εκλογές του 2017 θα υπάρχει ο φιλορώσος Φιγιόν, που είναι ο αντίστοιχος Τραμπ στην Γαλλία, και θα υπάρχει και η εθνικοσοσιαλίστρια Μαρίν Λε Πεν, που είναι πολιτικός με πολύ στενές σχέσεις με την Ρωσία, ακόμη και με δάνεια από την Ρωσία. Ο Τραμπ θα πρέπει να απαιτήσει από τους Ρώσους να μην θέσουν στο πλευρό της Λε Πεν τον πανίσχυρο μηχανισμό της Ρωσικής προπαγάνδας, όπως τον χρησιμοποίησαν στις Αμερικανικές εκλογές εναντίον της Κλίντον. Χωρίς φυσικά να λέω ότι οι Ρώσοι έβγαλαν τον Τραμπ. Έχω αναφερθεί πολλές φορές στα λόμπι που στήριξαν τον Τραμπ.

Θα είναι ευχής έργο αν οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η ΕΕ δημιουργήσουν έναν Χριστιανικό άξονα, και η Ρωσία δεν σπρώξει την ΕΕ προς τον εθνικοσοσιαλισμό, ενώ ταυτόχρονα περιοριστούν οι δυνατότητες των Λατίνων δικτατόρων και των Ισλαμιστών να σπρώχνουν την Ευρώπη προς τον Κομμουνισμό.

Είναι σημαντικό να έχουμε υπόψη μας ότι η σάπια πολιτική νομενκλατούρα της Ρωσίας δεν μας βλέπει σαν εχθρούς αλλά σαν πελατάκια. Αν είμαστε καλά πελατάκια τα Ρωσάκια θα θέλουν το καλό μας. Αν είμαστε κακά πελατάκια τα Ρωσάκια θα θέλουν το κακό μας. Και το ίδιο ισχύει και για τα Ισλαμιστόνια.




πηγή







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top