GuidePedia

0


«Όταν μία θρησκευτική γιορτή μετατρέπεται σε τουρκο-φεστιβάλ», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του πρόσφατου Κουρμπάν Μπαϊράμ, για τα όσα συνέβησαν στην Ρόδο και τα οποία υπενθύμισαν με τον πιο έντονο τρόπο πως το Ισλάμ για την Τουρκία είναι απλώς ένα όχημα επέκτασης του τουρκισμού – νεο-οθωμανισμού.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Και πώς να μην χαρακτηριστεί ως τουρκοφιέστα το φεστιβάλ τουρκισμού που έγινε στο κοσμοπολίτικο νησί της Ρόδου, αφού δοθείσης της ευκαιρίας (θρησκευτικής γιορτής) έγινε κατορθωτό από το τουρκικό προξενείο της Ρόδου να δοθεί καθαρά τουρκικό «χρώμα» στις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Ίσως, το ευχάριστο μήνυμα να ήταν ότι οι ροδίτες μουσουλμάνοι που παραβρέθηκαν ήταν πραγματικά λίγοι, αφού ο αριθμός προσέλευσής τους ήταν –τουλάχιστον- απογοητευτικός, ιδιαίτερα μετά τις αποκαλύψεις για το μέγεθος της πίστης του ψευτο-ιμάμη Μουσταφά Τζαχήτ, ο οποίος δεν φαίνεται πολύ θερμός στο να ακολουθεί τα όσα ο ίδιος με τόσο πάθος κηρύττει.

Το τουρκικό προξενείο της Ρόδου, εξέδωσε μάλιστα σχετικά ανακοίνωση (στο Facebook), για το τουρκοφεστιβάλ (εκτουρκισμού) που διοργάνωσε, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής των μουσουλμάνων.
Πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο και με μεγάλη συμμετοχή από τους ομογενείς μας η εκδήλωση για το Κουρμπάν Μπαϊράμι που οργάνωσε το προξενείο μας. Στην εκδήλωση για το Μπαϊράμι μετείχαν πάνω από 900 άτομα, μεταξύ των οποίων αξιωματούχοι του δήμου Ρόδου, εκπρόσωποι του υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, εκπρόσωποι του τοπικού τύπου και των καναλιών, ενώ την επίδειξη παραδοσιακών χορών που παρουσίασε η φολκλορική ομάδα που είχε σταλεί από την νομαρχία και τον δήμο Μούγλων, την τίμησαν με μεγάλη συμμετοχή οι ομογενείς μας. Αργότερα στη βραδιά εμφανίστηκε ορχήστρα που ήρθε από την Ξάνθη.
Το προξενείο μας αισθάνεται το χρέος να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε αυτούς που μόχθησαν και δεν στέρησαν την στήριξη τους σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση : Η νομαρχία και ο δήμος Μούγλων, η εταιρία “Yeşil Marmaris – Tugay Gemicilik ve Seyahat”, ο δήμος Ρόδου και οι αρμόδιοι της νομαρχίας νότιου Αιγαίου.
Για να πάρουμε, όμως μία γεύση τι πραγματικά εκφράζει ο τουρκισμός σήμερα (μέσα στην ίδια την Τουρκία) και τι επιφυλάσσει για αύριο, σε όσους τολμήσουν να τον ακολουθήσουν, θυμίζουμε τις σχέσεις αγάπης που υπάρχουν μεταξύ της τουρκικής κυβέρνησης και των εξτρεμιστών ισλαμιστών – τζιχαντιστών, οι οποίοι δεν διστάζουν πλέον να κυκλοφορούν (με στολή πολέμου) στους δρόμους της γειτονικής χώρας, όπως επιβεβαιώνεται και από σχετικό δημοσίευμα (με ένθετη φωτογραφία) από τούρκο πολίτη, ο οποίος απορώντας για το γεγονός, παρατηρεί σχετικά:
Μην νομίζετε πως ο Ταγίπ αποκαλώντας τους «τρομοκράτες», άλλαξε και διακυβέρνηση. Την τρομοκρατική οργάνωση ΙΚΙΛ την έφεραν σε αυτό την κατάσταση, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Με επικεφαλής τον Ερντογάν. Με χρήματα από τους φορολογούμενους όλης της χώρας, τους δίνει χρήματα, τους εξοπλίζει, συγκεντρώνει τρομοκράτες από διάφορες χώρες και τους μαθαίνει να πολεμάνε, ανοίγει τα σύνορα και τους νοσηλεύει σε ιδιωτικά νοσοκομεία όταν τραυματιστούνε.
Ας κοιμάται η Τουρκία, να δούμε πότε θα καταλάβει το τι μπελάδες θα έρθουν στην χώρα με την στήριξη που παρέχει η κυβέρνηση σε αυτούς τους ψυχοπαθείς αποκεφαλιστές…
Δείτε εδώ, εντάξει το κράτος τους στηρίζει αυτούς, ο κόσμος στην Ούρφα δεν βλέπει αυτόν τον δήμιο που κάνει βόλτα στο δρόμο;
Αν, τώρα, κάποιοι θέλουν οι μουσουλμάνοι της Ρόδου να ξεχάσουν τον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής τους, να εκτουρκιστούν και να ασπαστούν το βαθύ Ισλάμ και να τοποθετήσουν τζιχαντιστές «στο σβέρκο» τους, προφανώς θα πρέπει να ρωτήσουν τους ίδιους. Γιατί, πέρα από τις τυπικότητες του θρησκευτικού εορτασμού, θεωρούμε εντελώς απίθανο να επιθυμούν να ακολουθήσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους τον τουρκικό φανατισμένο ισλαμικό τρόπο ζωής που ονειρεύεται ο σουλτάνος Ερντογάν…, ζώντας με φανατικούς ισλαμιστές φονιάδες να τους ορίζουν το πώς θα ζουν ως καλοί μουσουλμάνοι… (και ο ψευτο-ιμάμης να απολαμβάνει μπριζολίτσες, μπυρίτσες και... πο#&@νίτσες)...
Οι Έλληνες μουσουλμάνοι των Δωδεκανήσων είναι αρκετά έξυπνοι για να γίνουν οικειοθελώς (οι ίδιοι και τα παιδιά τους) "κουρμπάνια" στις ορέξεις του τουρκισμού...

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top