GuidePedia

1
Ο ηγέτης της ισλαμιστικής παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, Χάλεντ Μεσάαλ.

Για τη στάση των ελληνικών αρχών σχετικά με τον στολίσκο που επρόκειτο να πλεύσει προς τη Γάζα διαμαρτύρεται η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για "απάνθρωπη ενέργεια" που "αντιβαίνει τους διεθνείς κανόνες".
Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε τις ελληνικές λιμενικές αρχές, για την ακινητοποίηση ενός αμερικανικού πλοίου που μετέχει στον στολίσκο που επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον ισραηλινό αποκλεισμό της περιοχής.
"Είναι μια απάνθρωπη ενέργεια. Αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες", αναφέρει η Χαμάς σε ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε από την πολιτική του διοίκηση στη Δαμασκό και αντίγραφό της περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Σύμφωνα με τη Χαμάς, η τακτική αυτή είναι "το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκούν οι σιωνιστές κατακτητές".
Παράλληλα, η Χαμάς κάλεσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τις οργανώσεις προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να "ασκήσουν πίεση στην κυβέρνηση της Ελλάδας", προκειμένου να επιτρέψει τον απόπλου του στολίσκου για τη Λωρίδα της Γάζας.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Απάνθρωπή ενέργεια είναι το να πετάς ρουκέτες σε αθώους ανθρώπους και μετά να κρύβεσαι πίσω από νήπια για να προκαλέσεις με το αίμα τους επικοινωνιακή προπαγάνδα. Δεν φανταζόμουνα ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να συγχαίρω τον Παπανδρέου για κάτι. Απορώ γιατί βρέθηκαν Έλληνες φασίστες να συνταχθούν με την Χαμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top