GuidePedia

0
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως για τη δράση της συμμορίας εγκλήματος με εγκέφαλο τον ισοβίτη Παναγιώτη Βλαστό, ο οποίος σχεδίαζε να αγοράσει ελικόπτερο και να αποδράσει, πριν από δύο μήνες, όπως προκύπτει από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

Ο Βλαστός, που φέρεται ως εγκέφαλος της συμμορίας των 16, συζητά με τον συγκατηγορούμενο του επιχειρηματία Τρομπούκη το ενδεχόμενο αγοράς ελικοπτέρου, το οποίο είχαν εντοπίσει στη Ζάκυνθο, έναντι 200.000 ευρώ. Τελικός προορισμός, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, είναι κάποια από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αρχιφύλακας των φυλακών Αλικαρνασσού λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση του "Συνδικάτου του εγκλήματος". Το όνομα του φέρεται να αναφέρθηκε στους διαλόγους Βλαστού και Τρομπούκη.

Η σπείρα ετοίμαζε επιχειρήσεις – βιτρίνα για να ξεπλύνει τα 30.000.000 ευρώ από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου, ενώ προγραμματιζόταν και δολοφονία αξιωματικού της ασφάλειας. Σε άλλες συνομιλίες ο Βλαστός δεν κρύβει την πρόθεσή του να αποδράσει και μάλιστα σκέφτεται να αγοράσει και μία κόκκινη Φεράρι.

Άλλοι πέντε κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους. Περισσότερα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top