GuidePedia

0

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια οι Τούρκοι: Και πρεσβεύουν την πολυπολιτισμικότητα της παγκόσμιας διαπλοκής και προωθούν παράλληλα τις δικές τους επιδιώξεις, δηλαδή να παρουσιάζονται ως προστάτες των απανταχού μουσουλμάνων. Αυτό θα πει πολιτική την σημερινή εποχή. Να διαβλέπει μια χώρα τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών και να προσπαθεί να ταιριάξει τα δικά της συμφέροντα σ’ αυτό το πλαίσιο.

Συγκεκριμένα ο Γκιουλ, κατά την ομιλία του σε διεθνές συμπόσιο με θέμα «Μετανάστευση, πολυπολιτισμικότητα και το Ισλάμ στην Ευρώπη», απηύθυνε προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές χώρες ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες με νέες τραγωδίες και μαζικές σφαγές (!) εάν, όπως είπε, εξακολουθήσει να αποτυγχάνει να αγκαλιάσει την ανεκτικότητα απέναντι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες! Όχι σαν την Τουρκία που «σέβεται» την διαφορετικότητα στα εδάφη της. Ακόμα να αναγνωριστούν οι γενοκτονίες εις βάρος εθνών μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες.

Όπως τόνισε ο Γκιουλ, το Ισλάμ και οι μετανάστες αποτελούν μια πραγματικότητα στην Ευρώπη εδώ και αιώνες. «Εφόσον η ευρωπαϊκή ήπειρος δεν προσεγγίσει τις μειονότητες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη θρησκεία, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε νέα ολοκαύτωματα και περιστατικά που παραπέμπουν στη Σρεμπρένιτσα», επεσήμανε.

Λέξεις της μόδας όπως «ρατσισμός» και «έλλειψη ανοχής απέναντι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και τον τρόπο ζωής  τους» δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το λεξιλόγιο του Γκιουλ.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top