GuidePedia

1

ΑΥΤΟ θα πει η κοινή γνώμη μιας χώρας να έχει πλούσια ατζέντα ενδιαφέροντος... Έτσι για να μην πλήττει κανένας… Παρακολουθείς τα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές στην Ελλάδα και βλέπεις από τη μια τις απέλπιδες προσπάθειες της ελληνικής Κυβέρνησης να βρει στηρίγματα για τη δεινή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό κράτος.Από την άλλη, οι διάφορες ομάδες του πληθυσμού που ξεσηκώνονται και βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα της Κυβέρνησης και οι συγκρούσεις στους δρόμους με την Αστυνομία. Και μέσα σε όλα αυτά, το διαζύγιο και οι κρυφές και φανερές συναντήσεις της Μενεγάκη με τον Λάτσιο, μ’ ένα τεράστιο ερωτηματικό να αιωρείται στην οθόνη για το κατά πόσο «ψήνεται» επανασύνδεση του ζευγαριού. Νά σου αυτές τις μέρες «ξεπηδάει» πιο φρέσκια και καυτή η είδηση με το… DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου… Ειδήσεις για όλα τα γούστα…


«Οι Έλληνες έδωσαν 4 εκατ. ευρώ για το DVD της Τζούλιας»
Οι γείτονες μελαγχόλησαν με την οικονομική κρίση και για να ξεδώσουν λίγο, σε 4 ημέρες ξόδεψαν 4 εκατομμύρια ευρώ για να δουν την ταινία πορνό της όμορφης Τζούλιας».
Με αυτό το σχόλιο η τουρκική εφημερίδα «Radikal» παρουσιάζει τις εξελίξεις γύρω από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, αλλά και όλο το παρασκήνιο για το θέμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Η εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά «με τα έκτακτα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου, που έχουν στόχο την εξοικονόμηση 4,8 δισ. ευρώ, οι Ελληνες βγήκαν στους δρόμους να διαδηλώσουν, να αντιδράσουν, όμως αγόρασαν και 200.000 DVD έναντι 20 ευρώ το ένα και ξόδεψαν 4 εκατομμύρια ευρώ για να δουν την ταινία-πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου, που είναι γνωστό μοντέλο».

Η εφημερίδα «Vatan» γράφει: «Τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα δεν μιλούν μόνο για την οικονομική κρίση, αλλά και για την ταινία- πορνό της Τζούλιας Αλεξανδράτου». Η συγκεκριμένη εφημερίδα αναφέρει ότι «οι πωλήσεις της ταινίας-πορνό ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ, γεγονός που οδήγησε τους εφοριακούς να σπεύσουν για έλεγχο στα γραφεία της εταιρίας που έκανε τα γυρίσματα». Η εφημερίδα αναφέρεται βέβαια στον έλεγχο που έκανε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων στην εταιρία παραγωγής του DVD, παρουσία εισαγγελέα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

  1. Οι ελληνες δεν εχουν ακομη συνειδιτοποιηση σε τι δεινη οικονομικη κατασταση εχουμε περιελθει λογω της μειωσης του εισοδηματος μας απο την μια απο τις περικοπες στους μισθους καιαπο την αυξηση του τιμαριθμου μαζι με τον πληθορισμο απο την αλλη, ακομα ακουμε μονο λογια. Οσονουπω ομως απο τα λογια περναμε στα εργα και τοτε θελω να δω ποια θα ειναι η αντιδραση μας. Γιατι μεχρι τωρα νομιζουμε οτι τα μετρα αφορουν τους αλλους και οχι εμας και διστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top