GuidePedia

0

Κυριότερες δηλώσεις από ομιλία Ερντογάν σε κομματικό συνέδριο στην Τραπεζούντα

για τα μέλη του PKK

¨-Είχαμε πει πω σε όποιο λαγούμι και αν μπουν, εμείς θα τους βρούμε εκεί και θα τους κάνουμε να ψοφήσουν.
Αν αυτό συνέβαινε σε άλλη χώρα θα ξεσηκωνόταν ο κόσμος, ενώ στην σφαγή των 13 πολιτών, δεν είδαμε κανένα να σταθεί δίπλα στην Τουρκία. Εεεε Δύση που βρίσκεσαι; Γιατί σώπασες; Αλλά εσείς είτε μιλήσετε είτε όχι, εμείς γνωρίζουμε το καθήκον μας.

-Το περιστατικό στο Γκάρε ενίσχυσε την απόφαση μας να δημιουργήσουμε μια ασφαλή ζώνη πέρα από τα σύνορα μας. Στην επόμενη περίοδο θα διευρύνουμε τις στρατιωτικές μας επιχειρήσεις προς τις περιοχές όπου είναι έντονες οι απειλές.
Δεν θα περιμένουμε να έρθουν οι τρομοκράτες σε εμάς, αλλά εμείς θα πάμε στα λαγούμια τους και θα λιώσουμε εκεί τα κεφάλια τους. Και για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι ξανά με αυτές τις επιθέσεις, θα παραμείνουμε σε εκείνες τις περιοχές (εκτός συνόρων) για όσο θα χρειάζεται.

-Ο αγώνας του έθνους μας για ανεξαρτησία και μέλλον, συνεχίζεται μετά από την νίκη στο Ματζικέρτ και την μετατροπή της Ανατολίας σε πατρίδα.

-Απόψε στις εγκαταστάσεις της προεδρίας έχουμε εκδήλωση UNESCO 2021- Έτος Γιουνούς Εμρέ. Στην εκδήλωση αυτή θα υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά το πώς κάναμε πατρίδα τα χώματα στα οποία ζούμε.

-Υπάρχουν τα ΜΕΑ, τα ένοπλα ΜΕΑ, το Ακιντζί, μάλιστα είναι φανερά τα έργα των πολιτών μας που κατάγονται από τα Σούρμενα¨

(Εδώ αναφέρεται στον Σέλτσουκ Μπαϊρακτάρ που κατάγεται απο την Τραπεζούντα και κατασκευάζει τα ένοπλα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα )

Η σημερινή Τουρκία είναι ένα καθεστώς που θεωρεί πως δεν θα χάσει σε καμία σύρραξη. Για αυτό και γυρνά και προκαλεί σε τόσα μέτωπα. Για αυτό και η χτεσινή NAVTEX που ανακοίνωσαν.

Το δίλημμα μας είναι σαφές. Ή θα υποταχθούμε στον σουλτάνο ή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της αρετής, με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Τα ενδιάμεσα είναι για τους δόλιους…

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top