GuidePedia

0
Σύγκρουση στον αέρα δύο αεροσκαφών του περίφημου βρετανικού ακροβατικού σμήνους Red Arrows και επιτυχή εγκατάλειψη του χειριστή του ενός είχαμε πριν λίγο κατά την διάρκεια πτήσης στο Καστέλι!
Το σμήνος μεταστάθμευσε στην 133 Σμηναρχία Μάχης από τις 22/03 μέχρι τις 31/03.


Τα Red Arrows θα πραγματοποιούσαν πτητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συνολικά είχαν μεταβεί 10 αεροσκάφη σατην Κρήτη.Ο ένας χειριστής που προχώρησε σε εγκατάλειψη έχει τραυματιστεί σοβαρά, γιατί η εγκατάλειψη έγινε σε χαμηλό ύψος επάνω από τον διάδρομο αποπροσγείωσης του αεροδρομίου. Ο δεύτερος κατάφερε και προσγείωσε το αεροσκάφος του.

Το ατύχημα στα Red Arrows είναι πρωτοφανές. Ίσως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει...
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα απο το αεροσκάφος που κατέπεσε και ελπίζεται ότι δεν θα υπάρξουν τελικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συγκρούστηκαν αεροσκάφη των Red Arrows-Στο Καστέλι της Κρήτης
Δύο αεροσκάφη τύπου Hawk, του ακροβατικού σμήνους των Red Arrows, συγκρούστηκαν στον αέρα πάνω από το Καστέλι.Ο χειριστής του ενός αεροσκάφους το εγκατέλειψε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Όσο για το χειριστή του δεύτερου αεροσκάφους, επέστρεψε μαζί με τον υπόλοιπο σχηματισμό στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.Ο τραυματίας πιλότος θα μεταφερθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Το ακροβατικό σμηνος μεταστάθμευσε στην 133 μεραρχία μάχης στο Καστέλι, αποτελείται από έντεκα αεροσκάφη και επρόκειτο να πραγματοποιήσει πτητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top