GuidePedia

0

Βλέπουμε, ακούμε, παρακολουθούμε τα πάντα στο Αιγαίο! Η γκρίνια που πολλές φορές φλερτάρει με την ηττοπάθεια και βαφτίζεται κριτική είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Όχι μόνο τους δημοσιογράφους. Όλους μας…Κάποιες φορές αυτό το κουσούρι έχει θύμα και τις ΕΔ…

Μια φωτογραφία που έφθασε από τη Κω είναι η αφορμή για όλα τα παραπάνω… Η φωτογραφία δείχνει τη τουρκική φρεγάτα Φατίχ πολύ κοντά στις ακτές της Κω. Είναι τραβηγμένη χθες.

Δεν κρύβουμε ότι ήμασταν έτοιμοι να γράψουμε για νέα τουρκική πρόκληση. Η επικοινωνία μας με πηγές του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ επιβεβαίωσε ότι οι ελληνικές ΕΔ, όχι μόνο το ΠΝ είναι παντού, ακούν τα πάντα, βλέπουν ότι κινείται στο Αιγαίο.

Η φρεγάτα Φατίχ πράγματι κινήθηκε στην περιοχή, στο όριο των χωρικών υδάτων. Οι πηγές του ΓΕΝ και του ΓΕΕΘΑ γνώριζαν και τον λόγο του πλου της και την παραλαβή μέλους του πληρώματος τουρκικού ναρκοθηρευτικού το οποίο έπρεπε να πάει στην Αλικαρνάσσο για την κηδεία οικογενειακού του προσώπου! Τέτοιες λεπτομέρειες…

Ας μην ήμαστε λοιπόν άδικοι με τις ΕΔ. Δεν υπάρχει “ξέφραγο αμπέλι” στο Αιγαίο. Δεν υπάρχουν μαύρες τρύπες. Τίποτα δεν είναι διαλυμένο παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχουν προκαλέσει στις ΕΔ η οικονομική κρίση και οι περικοπές.

πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top