GuidePedia

0

Από τις αρχές του 20ου αιώνα η Γερμανία καταδιώκει τον Ελληνισμό. Η αρχή έγινε με τον ξεριζωμό των Αγχιαλιτών το 1906, της αρχαίας ελληνικής αποικία στις ακτές του Εύξεινου Πόντου (Μαύρης θάλασσας) . Ακολούθησαν η Στενήμαχος, η Φιλιππούπολη, η Μεσημβρία και άλλες εστίες των Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας.Η συνθήκη του Βερολίνου του1878 που ίδρυσε το Βουλγαρικό κράτος χωρίς όμως την Ανατολική Ρωμυλία η οποία κατοικούνταν από Έλληνες και που παρέμεινε αυτόνομη υπό σουλτανική κηδεμονία, αποτέλεσε την αφορμή για την εκδήλωση του βουλγαρικού αλυτρωτισμού εις βάρος των Ελλήνων του Αίμου. Την συνθήκη προσυπέγραψαν η Αυστροουγγαρία(Γερμανοί), Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ρωσία καθώς και η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Οι Βούλγαροι το 1885 με τις ευλογίες Γερμανών προσαρτούν μονομερώς την Μεσημβρία και εισβάλουν στην Σερβία η οποία είχε ΚΑΙ αυτή απαιτήσεις από τα εδαφη της Μεσημβρίας. Η Ρωσία είναι αντίθετη σε όλα αυτά αλλά κουμάντο κάνει η Αυστροουγγαρία (Γερμανοί) η οποίοι τελικά με την συνθήκη του Βουκουρέστιου το 1886 επισημοποιούν την προσάρτηση. Από τις αρχες του 20υ αιώνα οι Βούλγαροι προβαίνουν σε εκτοπισμούς, σφαγές των Ελλήνων της Μεσημβρίας και την αρπαγή των περιουσιών τους.

Το 1916 οι Γερμανοί σε συνεργασία με τον Κεμάλ διεξάγουν την Ποντιακή γενοκτονία.

Το 1904 ιδρύεται η τράπεζα της Ανατολής από την Εθνική τράπεζα της Ελλάδος η οποία δεν ήταν τίποτα άλλο από μια παγίδα της Γερμανίας η οποία μέσω της τράπεζας Nationalbank für Deutschland έπεισε τους Έλληνες επιχειρηματίες της Μικράς Ασίας να επενδύσουν τα κεφάλαια τους στην τράπεζα της Ανατολής.Οι Γερμανοί είχαν το πλειοψηφικό μετοχικό κεφάλαιο και όχι η Εθνική, κάτι το οποίο απέκρυπταν.Τελικά οι Γερμανοί έκλεψαν τα κεφάλαια των Ελλήνων , χρεοκόπησαν την τράπεζα και αφού κατέστρεψαν τον οικονομικό ιστό των μικρασιατών κατόπιν τους εξόντωσαν το 1922.

Το 1942 και πάλι οι Γερμανοί σε συνεννόηση με τους Τούρκους επέβαλλαν εξωφρενικούς φόρους ακινήτων στους χριστιανούς της Κωνσταντινούπολης.Το πρόστιμο σε περίπτωση μη εξόφλησης ήταν η εξορία σε καταγκαστικά εργα στην Ανατολία. Το ένα τρίτο των αντρών χριστιανών της Πόλης εξοντώθηκε.

Περιττό να μιλήσουμε για την γερμανική κατοχή στην Ελλάδα την ίδια εποχή.

Βλέπουμε ότι οι Γερμανοί συνεχώς εδώ και πάνω από εκατό χρόνια πρώτα συνεργούν στην οικονομική εξόντωση των Ελλήνων στα Βαλκάνια και Μικρά Ασία (τους Έλληνες της Σικελίας και νότιας Ιταλίας ανέλαβε ο Μουσολίνι) και κατόπιν στον βιολογικό αφανισμό τους και όλα αυτά με την βοήθεια των Τούρκων και Βουλγάρων.

Σήμερα τι περιμένετε άραγε να συμβεί ; Το μόνο που απομένει πλέον σε αυτό το μοντέλο δράσης είναι και ο βιολογικός αφανισμός μας, ή έστω η απόπειρα .Το πλιάτσικο που συνήθως προηγείται έχει ήδη ολοκληρωθεί

Σήμερα και πάλι οι Γερμανοί θα χρησιμοποιήσουν τόσο τους Τούρκους όσο τους Αλβανούς και Σκοπιανούς οι οποίοι στο σλαβόφωνο κομμάτι είναι Βούλγαροι και ομιλούν την Βουλγαρική.

Αμφιβάλετε; Για διαβάστε και πάλι το κείμενο που μόλις διαβάσατε.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top