GuidePedia

0

Το να απειλεί ο Ερντογάν να “πλημμυρίσει” την Ευρώπη με πρόσφυγες είναι επιχείρημα. Το να προειδοποιεί ο Έλληνας ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ότι χωρίς σταθερότητα στην Ελλάδα θα συμβεί μοιραία το ίδιο,είναι απειλή!

Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά της Ευρώπης εις βάρος της Ελλάδας είναι πλέον πρακτική δεδομένη!

Ο σύμβουλος του Ερντογάν Μπουρχάν Κουζού,με μήνυμά του στο twitter αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Σύνοδος της ΕΕ για το προσφυγικό, όταν οι εταίροι μας τα έδωσαν όλα στην Τουρκία.
Σύμφωνα με τον σύμβουλο του Ερντογάν, στην Σύνοδο η Τουρκία τα έπαιξε όλα για όλα εκβιάζοντας τους ευρωπαίους ότι θα ανοίξει τα σύνορά της και θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με πρόσφυγες. Ετσι, μπροστά σε αυτην την απειλή η ΕΕ έδωσε στην Τουρκία 3 δις και η τουρκική διπλωματία κέρδισε και πάλι μια μάχη.

Το επίμαχο tweet




Τι είχε δηλώσει ο Καμμένος προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας;

Η δήλωση Καμένου στους Times

«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» .

Ο τουρκικός εκβιασμός πέτυχε και τον βαφτίζουν …διαπραγμάτευση.
πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top