GuidePedia

0
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του γερμανού Υπουργού Εξωτερικών Guido Westerwelle στην Τουρκία, η BILD προτάσσει στην ηλεκτρονική της έκδοση την συνεχιζόμενη «διαχρονική» – σφυγμομέτρησή της σχετικά με την καταλληλότητα της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ.
Το 62%, από τα μέχρις στιγμής 91.828 άτομα που έχουν απαντήσει, τάσσεται κατά της ένταξης με το επιχείρημα ότι
«η χώρα αυτή δεν ανταποκρίνεται στις αξίες από τις οποίες διαπνέεται η κοινότητα των Ευρωπαίων κι επομένως ενδεχόμενη ένταξή της θα εξουθένωνε την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Το υπόλοιπο 38% ευνοεί την ένταξη συντασσόμενο με το ότι «η Τουρκία αποτελεί αξιόπιστο εταίρο και η θέση της είναι στην Ευρώπη»Με την ευκαιρία της επίσκεψης του γερμανού ΥΠΕΞ Guido Westerwelle στην Τουρκία, η BILD προτάσσει στην ηλεκτρονική της έκδοση την συνεχιζόμενη «διαχρονική» – σφυγμομέτρησή της σχετικά με την καταλληλότητα της Τουρκίας για ένταξη στην ΕΕ.

Το 62%, από τα μέχρις στιγμής 91.828 άτομα που έχουν απαντήσει, τάσσεται κατά της ένταξης με το επιχείρημα ότι «η χώρα αυτή δεν ανταποκρίνεται στις αξίες από τις οποίες διαπνέεται η κοινότητα των Ευρωπαίων κι επομένως ενδεχόμενη ένταξή της θα εξουθένωνε την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Το υπόλοιπο 38% ευνοεί την ένταξη συντασσόμενο με το ότι «η Τουρκία αποτελεί αξιόπιστο εταίρο και η θέση της είναι στην Ευρώπη»

Δημοσίευση σχολίου

 
Top