GuidePedia

0
Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στους 16 και να πετύχει στην Ολλανδία απέναντι στην Άλκμααρ ό,τι δεν είχε καταφέρει στο Βέλγιο.
Στον αγώνα που θα αρχίσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το MEGA, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν τουλάχιστον να μην χάσουν από τους Ολλανδούς και περιμένοντας νίκη της Άρσεναλ επί της Σταντάρ στο άλλο ματς του ομίλου, να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση.....

Η βαθμολογία του ομίλου: Άρσεναλ 10, Ολυμπιακός 6, Σταντάρ 4, Αλκμααρ 2. Με νίκη απόψε ο Ολυμπιακός περνάει, με ισοπαλία θα θέλει πιθανότατα άλλη μία στο Φάληρο με την Άρσεναλ.
Ο Ζίκο δεν έχει στη διάθεσή του Ντιόγκο, Γκαλέτι, Τοροσίδη, Ντάρμπισιρ ενώ είναι πιθανό να προφυλάξει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Στολτίδης και Όσκαρ διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, στην οποία επιστρέφει μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Λεονάρντο για να παίξει αριστερό χαφ. Πιθανό σχήμα: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (ή Αβραάμ), Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Στολτίδης (ή Οσκαρ), Ζαϊρί, Λεονάρντο, Μήτρογλου.

Η Άλκμααρ έχει μόλις μία ήττα στην έδρα της σε όλη την ευρωπαϊκή ιστορία της, πριν από τρία χρόνια από την Έβερτον. Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν υπολογίζει από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του στον Μαροκινό Ελ Χαμνταουί και στη θέση του θα παίξει μάλλον ο Ιταλός Πελέ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Μαγένκο που είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός-Σέριφ 1-0.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top