GuidePedia

0


Δεν νομίζουμε όλα αυτά να είναι συνομοσιολογία, φανταστικά σενάρια αφού ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, απλά οφείλουμε να σκεπτόμαστε πολλές φορές πριν δώσουμε κάτι στην Άγκυρα, ειδικά όταν δεν λαμβάνουμε ισόποσο αντάλλαγμα, εν μέσω πολέμου στο Ισραήλ και απειλών του Ερντογάν στην Δύση

Δεν κατανοούμε την Υπουργού μετανάστευσης κ. Δημήτρη Καιρίδη για την χορήγηση βίζας σε Τούρκους πολίτες όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά για όλο τον χρόνο για να έχουμε και χειμερινό τουρισμό.
Πρόκειται ουσιαστικά για παραχώρηση βίζας σε πολίτες της γειτονικής χώρας στην ΕΕ, κάτι το οποίο τρενάρουν συστηματικά στις Βρυξέλλες εδώ και πολλά, και εμείς το δίνουμε στο πιάτο, χωρίς φυσικά κανένα αντάλλαγμα, ούτε κάτι σχετικά με τις εκκλησίες μας που τις κάνουν Τζαμιά οι νεο-Οθωμανοί Τούρκοι.

Ο κ Καιρίδης μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου, αποκάλυψε ότι "η έκδοση fast track ετήσιας Βίζας σε πολίτες της Τουρκίας, θα εφαρμοστεί σταδιακά σε όλα τα νησιά πρώτης γραμμής αλλά και στον Έβρο".

Επίσης ανέφερε ότι “ είναι συνεχείς οι μεταγωγές μεταναστών από Ρόδο προς στα όμορα νησιά (δομές Λέρου-Κω) & την ενδοχώρα, και μόνο αυτήν την εβδομάδα θα μεταφερθούν 500-600 άτομα.

Η αποκαλύψεις του υπουργού συνεχίστηκαν και τονίστηκε ότι “οι παράνομοι μετανάστες που δημιουργούν τώρα το πρόβλημα στην Ρόδο για πολλές εβδομάδες ίσως και μήνες στο νησί δεν έχουν καταγραφεί και εμφανίστηκαν ξαφνικά στους δημόσιους χώρους για να ζητήσουν καταγραφή και μεταγωγή".

Θα γεμίσουμε πιθανόν με Τούρκους πράκτορες που θα έρχονται ως τουρίστες;

Εδώ και μήνες Τούρκος ο εξόριστος δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ, σύμφωνα με άρθρο μας, είχε αποκαλύψει την δράση της ΜΙΤ στα νησιά μας, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

Η αποκάλυψη του Τούρκου εξόριστου αντιφρονούντα δημοσιογράφου στην Σουηδία, αφορούσε την δράση μυστικής μονάδας που υπάγεται στην MIT σε ελληνικά νησιά, με Τούρκους "τουρίστες" που ήταν ταυτόχρονα και πράκτορες, να περιδιαβαίνουν στα νησιά μας, μας βάζει σε σκέψεις.

Ο Τούρκος ειδικός Turan Oguz, αμυντικός αναλυτής και στρατιωτικός σύμβουλος του τουρκικού ισλαμικού καθεστώτος έχει προειδοποιήσει την Αθήνα παλαιότερα, με σενάρια κατάληψης ελληνικών νησιών από την Ταξιαρχία πεζοναυτών στην Μαγνησία της Μικράς Ασίας.

Το αρχικό σχέδιο, όριζε την δημιουργία σκόπιμου προβλήματος μέσω στρατιωτικών ασκήσεων που θα πραγματοποιούνταν στο Αιγαίο Πέλαγος και θα έφερνε την Τουρκία σε σύγκρουση με την χώρα μας.

Το προτεινόμενο επιχειρησιακό σχέδιο απαριθμούσε τρεις υποενότητες - το προπαρασκευαστικό στάδιο, το στάδιο διαμόρφωσης του λειτουργικού περιβάλλοντος και ένα τελικό στάδιο δράσης, με στόχο τη δημιουργία μικρών συγκρούσεων προκειμένου να κλιμακωθεί σταδιακά η ένταση, για να αναγκάσει την τουρκική κυβέρνηση να κηρύξει περιορισμένη στρατιωτική κινητοποίηση σε ορισμένα τμήματα της Τουρκίας, κατά μήκος των ακτών του Αιγαίου και της περιοχής του Μαρμαρά συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης.

Δεν νομίζουμε όλα αυτά να είναι συνομοσιολογία, φανταστικά σενάρια αφού ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, απλά οφείλουμε να σκεπτόμαστε πολλές φορές πριν δώσουμε κάτι στην Άγκυρα, ειδικά όταν δεν λαμβάνουμε ισόποσο αντάλλαγμα, εν μέσω πολέμου στο Ισραήλ και απειλών του Ερντογάν στην δύση, ηγούμενος εκατ. Μουσουλμάνων.

Οι Τούρκοι έχουν κάνει τα σχέδια τους για το Α. Αιγαίο εδώ και πολλά χρόνια, και τώρα το ζήτημα είναι αν εμείς τα γνωρίζουμε και έχουμε εκπονήσει τα δικά μας σε όλα τα ζητήματα εκτός των στρατιωτικών προετοιμασιών μας.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top