GuidePedia

0



"Ο κόσμος τόσον θά πτωχεύση, πού θά ζώνεται μέ κληματσίδες" είπε ο Πατροκοσμάς και προφανώς επειδή δεν φτάσαμε ακόμα στις ....κληματσίδες οι Γερμανοί θα συνεχίσουν την αρπαγή των περιουσιών μας, με επόμενο στόχο να μας πάρουν ότι μας απέμεινε. Μετά θα μας "κουρέψουν" και μπορούμε να φορέσουμε .. κληματσίδες.
Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα για νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, εκτιμούν οι οικονομολόγοι, σύμφωνα με την γερμανική Handelsblatt, οι οποίοι δεν έχουν πειστεί πως η Ελλάδα μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της.
Την εκτίμηση κάνουν 15 διακεκριμένοι οικονομολόγοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που αναφέρονται στο δημοσίευμα ως το «σκιώδες συμβούλιο της ΕΚΤ».
Η ιδέα ενός νέου κουρεματος θεωρείται αναπόφευκτο αλλα δεν είναι ακόμα η ώρα να γίνει, τονίζουν, υποστηρίζοντας πως είναι ακόμα νωρίς για κάτι τέτοιο.
Αφού είναι αναπποφευκτο, τι περιμένουν για να το κάνουν; Θέλουν να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε πλήρως εξαθλιωμένοι, στον Α ΠΠ οι Αγγλογάλλοι τους έλεγαν Ούνους, όχι τυχαία τολμούμε να πούμε.

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top