GuidePedia

0
“Ελάτε να με συλλάβετε. Έχω σκοτώσει τον συνέταιρο μου”. Αυτά τα λόγια άκουσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σπερχειάδας το απόγευμα της Παρασκευής (7/5) στο τηλέφωνο που δέχθηκαν από έναν 41χρονο επιχειρηματία.
Στο τηλεφώνημα τους είπε ότι βρίσκεται στο χωρίο Μεσσοποταμία, στην κεντρική πλατεία και όταν έφτασαν τα περιπολικά, ο άνδρας τους περίμενε μέσα σε ένα ΙΧ μεγάλου κυβισμού, τύπου Τζάγκουαρ.

Όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η αστυνομία , ο 41χρονος επιχειρηματίας από την Κύπρο ομολόγησε ότι σκότωσε λόγω οικονομικών διαφορών τον συνέταιρό του στο Παλαιό Φάληρο δύο ημέρες πριν , κοντά στο σούπερ μάρκετ Lidl και στη συνέχεια έβαλε το πτώμα στο πόρτ παγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος και το εγκατέλειψε σε ερημική τοποθεσία στη Ραφήνα.

Ο 41χρονος δήλωσε ότι περιπλανήθηκε σε διάφορες περιοχές μετά τον φόνο, όμως δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς βρέθηκε στη Σπερχειάδα και συγκεκριμένα στη Μεσσοποταμία.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, αργά το απόγευμα εντοπίστηκε στη Ραφήνα το αυτοκίνητο, το οποίο έφερε ίχνη αίματος στο πορτ μπαγκάζ.

Η απαγωγή

Η κατάσταση έχει περιπλακεί ακόμα περισσότερο, καθώς η φίλη του θύματος, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, θεωρώντας ότι ο 41χρονος έχει απαγάγει και όχι σκοτώσει τον σύντροφό της, απήγαγε με τη βοήθεια αγνώστων την εξάδελφη και τη μητέρα του δράστη, προκειμένου να τον πιέσει να αφήσει ελεύθερο τον φίλο της.

Όμως η τραγική αλήθεια αποκαλύφθηκε και σύμφωνα με την αστυνομία κανείς πια δεν κρατείται όμηρος...

Δημοσίευση σχολίου

 
Top