GuidePedia

0

Mouna Alno-Nakhal - Ghaleb Kandil (Λίβανος) (μτφ. Κριστιάν)

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν, είναι ο ηγέτης των «Αδελφών Μουσουλμάνων» σε μια περιοχή που τον πλημύρισε με απογοητεύσεις.
Ανίκανος να νικήσει τη Συρία και τον ηγέτη της, έζησε τη διάλυση των ονείρων δόξας του ως ηγέτη μιας νεοθωμανικής αυτοκρατορίας.
Ανίκανος να κερδίσει το στοίχημά του για την επιβολή μιας αποικιοκρατικής κηδεμονίας στους λαούς του Λεβάντε και της Αιγύπτου, εξαπέλυσε το βαθύ σελτζουκικό μίσος του συνωμοτώντας εναντίον της Συρίας, της Αίγυπτου, του Ιράκ, και παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά του αραβικού κόσμου.

Όλοι οι δρόμοι που στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος, σε χρηματοδότηση, όπλα και ανθρώπινο δυναμικό, περνούν από την Κωνσταντινούπολη, όπου πραγματοποιούνται οι συναλλαγές του κλεμμένου πετρέλαιο του Ιράκ και της Συρία μέσω τουρκικών εταιρειών που αναλαμβάνουν την παράδοση του στους Αμερικανούς και Σιωνιστές πελάτες τους και στη συνέχεια πιστώνουν τεράστια ποσά, που ανέρχονται σε εκατομμύρια την ημέρα στα ταμεία του Αλ-Μπαγκντάντι.

Υπό την αιγίδα της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών, χιλιάδες Τούρκοι προσλήφθηκαν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και στήθηκαν στρατόπεδα για να τους εκπαιδεύσουν και «γηροκομεία αποκατάστασης» για να τους φιλοξενήσουν. Πολλοί απ’ αυτούς καταγράφηκαν σε βίντεο που γυρίστηκαν σ' αυτά τα «γηροκομεία αποκατάστασης» μετά τις σφαγές.
Φωτογραφίες τους και πολλές δημοσιογραφικές έρευνες που περιγράφουν τα ταξίδια τους έχουν δημοσιευθεί ακόμη και στον τουρκικό τύπο!
Και πάντα κάτω από την ίδια αιγίδα προσήλθαν χιλιάδες ξένοι μαχητές, γεγονός που ανάγκασε τον Ομπάμα να δηλώσει ότι «η Δύση φοβάται την επιστροφή τους στις χώρες καταγωγής τους».

Όσο για τα όπλα που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, ένα μεγάλο μέρος έχει δρομολογηθεί προς την Τουρκία για να παραδοθούν στο ΙΚ αλλά και σε φατρίες Τούρκων πρακτόρων μυστικών υπηρεσιών που έσφαξαν με τη σειρά τους, λεηλάτησαν τα συριακά εργοστάσια, και κατέστρεψαν την βορειανατολική Συρία, παρότι που το μεγαλύτερο μερίδιο της λείας επέστρεψε ωστόσο στο ΙΚ για την αποπληρωμή των τιμολογίων για τις επιθέσεις εναντίον των Κούρδων του Ιράκ και της Συρίας.

Η Τουρκία είναι το επιτιθέμενο κράτος όπου συγκεντρώθηκαν τα «χειρουργεία για την καταστροφή της Συρίας» με επικεφαλής τον Αμερικανό στρατηγό Ντέιβιντ Πετρέους.
Είναι το κράτος που ανέλαβε να οργανώσει «συνέδρια μισθοφόρων», σύμφωνα με τις διαδοχικές εκδόσεις τους, αλλά πάντα κάτω υπό τη σημαία μιας υποτιθέμενης συριακής αντιπολίτευσης.
Μια αντιπολίτευση της οποίας η εμφάνιση, το όνομα και οι αρχηγοί της ποικίλλουν κατά τη διακριτική ευχέρεια των Αμερικανών εργοδοτών, αλλά της οποίας η σταθερή παρέμεινε πάντα η ψευδαίσθηση της οθωμανικής διακυβέρνησης λόγω του μίσους της για τη Συρία και του λαού της, και της εχθρότητας προς το κάθε τι το αραβικό.

Ο Ερντογάν στοχεύει την αραβική Αίγυπτο, λαό και ηγέτες, μετά την επανάστασή της εναντίον της Οργάνωσης των Αδελφών Μουσουλμάνων, «μητέρας της τρομοκρατίας και δούλη της αποικιοκρατίας στην Ανατολή», επειδή οι ​​Αιγύπτιοι που πίστεψαν την προπαγάνδα τους, ανακάλυψαν σύντομα την υποκριτή συναλλαγή που είχε υπογραφεί στις εγκαταστάσεις της Πρεσβείας των ΗΠΑ, την παραμονή της άφιξης του Mohamed Morsi στην εξουσία, υπό την αιγίδα του Χαλίφη της Οθωμανικής ψευδαίσθησης, κατασκευαστή του ΙΚ και προστάτη των τακφιριστών ομάδων που δρουν στη Συρία.

Ο Ερντογάν θέλει να διαμελίσει το Ιράκ και φιλοδοξεί να καταλάβει το Κιρκούκ, και εδώ ο ίδιος ετοιμάζεται να επιτεθεί στη Συρία για να τελειοποιήσει το «σχέδιο Ισλαμικό Κράτος» με το πρόσχημα μιας λεγόμενης «ζώνης ασφαλείας» που επιδιώκει να επιβάλει στο έδαφος.

Αλλά οποιαδήποτε προέλαση της Τουρκίας στη Συρία θα θεωρηθεί επίθεση κατά της Συρίας, της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας της. Θα προκαλέσει μια σκληρή και κατάλληλη απάντηση, δεδομένου ότι το συριακό κράτος είναι έτοιμο να αποκρούσει τους εισβολείς.

Οι αρχές της Συρίας συμπεριφέρθηκαν με σύνεση και σοφία όσον αφορά την αποδοχή του «μη δηλωμένου συντονισμού» με την αμερικανική κυβέρνηση για να της επιτρέψει να σώσει το πρόσωπο της και να αποφύγει το κόστος μιας ηθικής και πολιτικής αποτυχίας, ενώ οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές συντονίζονται όντως, εκ των προτέρων από τη Δαμασκό, και αυτό χωρίς η Συρία να τις νομιμοποιήσει όσο πραγματοποιούνται «εκτός του πλαισίου του Συμβουλίου Ασφαλείας και ως εκ τούτου έξω από τη διεθνή νομιμότητα».

Οι συριακές αρχές έχουν πλήρη επίγνωση όλων των δυνητικών κινδύνων μιας τέτοιας κατάστασης και κρατούν μεγάλα πλεονεκτήματα, αλλά στη Δαμασκό, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών γίνεται πάντα στη κατάλληλη στιγμή και η Συρία καθορίζει, με τους συμμάχους της, τις κόκκινες γραμμές και τους κανόνες για τις αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ εντός του πλαισίου του «αγώνα κατά του ΙΚ».

Η Συρία δήλωσε, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών της στη Νέα Υόρκη, ότι οποιαδήποτε χερσαία εισβολή στο έδαφος της, κάτω από οποιοδήποτε πρόσχημα, θα θεωρηθεί ως επίθεση εναντίον της συριακής εθνικής κυριαρχίας.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναμένουν μια άμυνα και αντίσταση που θα χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις, ιδίως δεδομένου ότι οι επιτιθέμενοι είναι μέρος της απεχθούς συμμαχίας που ξεκίνησε έναν «Παγκόσμιο Πόλεμο» για να καταστρέψει τη Συρία και ότι η Τουρκία του Ερντογάν είναι η έδρα αυτής της συμμαχίας και ένα από τα πιο ειδεχθή, φαύλα και υποκριτικά μέλη της,.

Ghaleb Καντίλ
Διευθυντής της New Orient News


أردوغان داعش الأصلي

http://www.neworientnews.com/news/fullnews.php?news_id=145210

πηγή

Δημοσίευση σχολίου

 
Top