GuidePedia

0
Λάβρος κατά εκείνων που συνδέουν το όνομα του με τις δραστηριότητες του κακοποιού Βλαστού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του από τα Χανιά ο αναπληρωτής υπ. Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης. «Αν διέθεταν λίγη λογική όλοι αυτοί που επιχειρούν περίπου να με εμφανίσουν φίλο, συνεργάτη συμπαραστάτη του αρχικακοποιού Βλαστού, θα έπρεπε να υποθέσουν και να ξέρουν ότι ο υπουργός δημόσιας τάξης ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών που έχει τα θέματα , την αρμοδιότητα στα θέματα δημόσιας τάξης από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Βλαστού έγινε γνωστό ότι ήταν επικεφαλής αυτής της σπείρας, παρακολουθούσα βήμα - βήμα την υπόθεση και έδωσα την εντολή για να γίνει η επιχείρηση συλλήψεως. Για όλους αυτούς θα ήθελα να πω ένα πράγμα. Δεν με πτοούν. Ότι προκαλούν απλά αηδία, αηδία σε απίστευτο σημείο. Θα σας πω και κάτι άλλο: Εγώ τη δουλειά μου θα την κάνω, η αστυνομία θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της με αποτελεσματικότερο ακόμα τρόπο και θα έλθουν ακόμα πιο μεγάλες επιτυχίες». Τότε, θα αξιώσω σε αυτά τα ανθρωπάκια να ζητήσουν ταπεινά συγνώμη», επεσήμανε ο κ. Μαρκογιαννακης.
Aναφερόμενος στην προσπάθεια που σήμερα καταβάλλεται στον τομέα της δημόσιας τάξης δήλωσε ότι «Ουδέποτε ισχυρίσθηκα πως τουλάχιστον για μια περίοδο μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008, δεν υπήρχε πρόβλημα στην δημοσία τάξη πώς δεν υπήρχαν γεγονότα τα οποία με ανησυχούσαν. Με μεγάλη όμως προσπάθεια συντονισμένη προσπάθεια της φυσικής αλλά και της πολιτικής ηγεσίας καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα η αστυνομία να ανακτήσει το χαμένο ηθικό της να σταθεί στα πόδια της, να ξαναγίνει αποτελεσματική και να έλθουν οι μεγάλες επιτυχίες» δήλωσε.....
Ο αναπληρωτής υπουργός υποστήριξε ότι κάποιοι δεν ικανοποιούνται από την αποτελεσματικότητα της ΕΛΑΣ. « Σε αυτό το τόπο όμως φαίνεται πώς μόνο το κακό, μόνο το λάθος μόνο η αναποτελεσματικότητα αρέσουν. Και έτσι, βλέπω με μεγάλη θλίψη, αντί να επαινείται αντί να ενισχύεται η προσπάθεια να έχουν βγει ορισμένοι, οι οποίοι με συκοφαντίες και αθλιότητες επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν την αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας γενικότερα. Διότι όταν στρέφονται εναντίον του υπουργού, ο οποίος είναι πολιτικός προϊστάμενος με αυτό τον πρωτοφανή άθλιο συκοφαντικό τρόπο, το κάνουν γιατί θέλουν να πλήξουν την αστυνομία όχι το πρόσωπο μου »κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top