GuidePedia

0
Για αδυναμία «να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οι πολιτικές του προκάλεσαν» κατηγορεί τον πρωθυπουργό το κόμμα η «Δράση».
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, ο Κ. Καραμανλής "σπατάλησε δύο νωπές εντολές και προσπαθεί να πείσει ότι θα επωφεληθεί της τρίτης για να κάνει όσα δεν έκανε τα τελευταία 5,5 χρόνια". Ακολούθως, υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός "επιρρίπτει ευθύνες στην αντιπολίτευση που δεν τον στήριξε στις δύσκολες αποφάσεις" ενώ όπως αναφέρει, "δεν δεσμεύεται να στηρίξει αυτός το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει κυβέρνηση".
Στην ανακοίνωση της Δράσης προστίθεται ότι ο Κ. Καραμανλής "κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που δηλώνει ότι θα προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά δεν δεσμεύεται να μη τις προκαλέσει η Ν.Δ, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την κυβέρνηση".

Για την υπόθεση Siemens, η ανακοίνωση τονίζει ότι "για τα βοθρολύματα της Siemens" το διάγγελμα του πρωθυπουργού "δεν είχε τίποτε". Επίσης, αναγνωρίζει "τα σοβαρότατα προβλήματα της οικονομίας και καταδικάζει τη μέχρι σήμερα πολιτεία της ΝΔ". Όπως αναφέρει, "η άτολμη, άνευρη και ανεύθυνη κυβερνητική πολιτική της ΝΔ δεν επιτρέπει σε κανένα την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει μετά τις εκλογές".

Εκτύπωση σελίδαςΑποστολή με EmailΔιάδοση στο GoogleΔιάδοση στο del.icio.usΔιάδοση στο FacebookΔιάδοση στο TwitterΔιάδοση στο BuzzΔιάδοση μέσω του AddThis.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top