GuidePedia

0

Το να αναφερθεί κανείς σε ενδεχόμενο «ξένο δάκτυλο» που να ενδιαφέρεται να καθορίσει εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε) εντάσσεται αυτόματα στον χώρο των θεωριών πιθανών συνωμοσιών.

Ωστόσο, άλλο το να υπάρχει συναίσθηση ότι χρειάζονται στοιχεία για να μιλήσεις κατηγορηματικά και άλλο να μην επισημαίνει πραγματικά περιστατικά, τέτοια που θα μπορούσαν ενδεχομένως θα χαρακτηριστούν ως «διαβολικές συμπτώσεις». Ενδεχομένως όμως και όχι.

Μιλώντας με έμπειρο φίλο – αναλυτή μας επισημάνθηκαν τα ακόλουθα, τα οποία και παραπέμπουμε ως μέρος των στοιχείων που συλλέγονται έως ότου διαμορφώσουμε ασφαλέστερη εικόνα για το τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Σε διάστημα λιγότερο των δύο μηνών έχουμε δύο ξεχωριστά περιστατικά, το πρώτο με την αεροπειρατεία του ”ψυχασθενούς” αεροπειρατή της πτήσης MS181 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξάνδρεια-Κάιρο και κατέληξε στην Κύπρο, με πολλά ερωτηματικά για το κίνητρο του δράστη.

»Σήμερα έχουμε και πάλι περιστατικό με αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών που διένυε δρομολόγιο με μεγάλο μέρος της πορείας του εντός Ελληνικού εναερίου χώρου. Μήπως και στα δύο περιστατικά υπάρχει ”δάκτυλος” τρίτων, ονόματα δεν χρειάζονται ορισμένων που θέλουν να προκαλέσουν με οιοδήποτε τρόπο κρίση στις σχέσεις Ελλάδος -Αιγύπτου;

»Στα δύο περιστατικά υπάρχουν πραγματικά δεδομένα, η συγγένεια του δράστη της πτήσης MS 181 με Κύπριους και ο οποίος θυμήθηκε τα παιδιά του μετά από χρόνια και το σημερινό όπου ήταν δεδομένη η ”έκθεση” της MS 804 για αρκετή ώρα εντός Ελληνικού FIR.

»Αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, μήπως ο σχεδιασμός ήταν να εκραγεί η βόμβα εντός Ελληνικού FIR; Και στο πρώτο περιστατικό υπήρχαν πολλά ερωτήματα, τα οποία γίνονται περισσότερα μετά από το σημερινό.»

Ας καταγραφεί η άποψη και ας επιμείνουμε στη αναζήτηση στοιχείων, μέχρι να διαπιστωθεί ποιος κάνει τι στην περιοχή.

πηγή 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top