GuidePedia

0

Σήμερα για πρώτη φορά, και λίγα 24ωρα πριν κλείσουν ερμητικά οι πόρτες της δεύτερης κατά σειρά συνεδρίαση στην Ελλάδα η οποία συγκαλείται από τις 14 μέχρι και τις 17 Μαϊου(09), αποκαλύπτουμε τα ονόματα όλων των Ελλήνων που έχουν συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της "μυστικής" λέσχης Bilderberg από το 1954 μέχρι σήμερα!

Για του λόγου το αληθές, για να δείτε την λίστα από το 1954-2008
πατήστε εδώ

Ένας κατάλογος που μέχρι σήμερα παρέμενε επτασφράγιστος και αδιασταύρωτος για το ευρύ κοινό ενώ και στην Ελλάδα ελάχιστοι είχαν πρόσβαση σε αυτή την ατέλειωτη λίστα συμμετεχόντων. Τα αρχεία που σήμερα αποκαλύπτουμε δίνουν συγκεντρωμένα όλα τα ονόματα αυτών που έχουν λάβει μέρος στις συνεδριάσεις αυτές από το 1954 μέχρι σήμερα και πολλά ακόμα στοιχεία όπως την ατζέντα και την θεματολογία των περισσοτέρων συνεδριάσεων
Στον κατάλογο αυτό που σήμερα για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα θα δείτε ονόματα Ελλήνων και Ελληνίδων όπως αυτό τις Ελλένης Βάλχου της Καθημερινής, του Παναγιώτη Πιπινέλη, του Ανδρέα Ζαϊμη, του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και άλλων πολλών που τα ονόματα τους ουδέποτε έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο. Ονόματα που δεν θα τα πιστεύετε ότι έχουν λάβει μέρος σε αυτές τις κλειστές μυστικές συνεδριάσεις!
Μέχρι σήμερα τα περισσότερα από τα ονόματα που θα δείτε σε αυτόν τον κατάλογο, δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, ειδικά τις δεκαετίες του 1960 του 1970 και του 1980 όπου η ελληνική παρουσία -όπως θα δείτε- ήταν σποραδική και χωρίς πολλές συμμετοχές ωστόσο κάποιες χρονιές καθοριστικές για την ελληνική εσωτερική πραγματικότητα υπήρξαν προσκλήσεις και προς διακεκριμένους Έλληνες. Στους καταλόγους αυτούς δεν αναφέρεται μόνον ο αείμνηστος Γιάγκος Πεσμαζόγλου ο οποίος είχε συμμετάσχει ανελλιπώς την δεκαετία του 1970 ως παρατηρητής με προτροπή και ενημέρωση και του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον οποίο διατηρούσε επαφή και επικοινωνία, όπως μας είχε αποκαλύψει πρώτη φορά σε αποκλειστική συνέντευξη -ήταν τότε που έσπασε και ο κώδικας σιωπής , για το περιοδικό SATTUS το 1997- μαζί με τους Αντώνη Σαμαρά και Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.
Για να δείτε αυτους που συμμετείχαν το 1993 που έγινε στην Αθήνα,
πατήστε εδω
Τέλος για όσους αδημονούν ποιοι έχουν προσκληθεί και κυρίως ποιοι θα πάνε στην συνεδρίαση της λέσχης μια πρόγευση σας δίνουμε τονίζοντας ότι από όσους αναφέρονται είναι αρκετοί περισσότεροι αυτοί που θα πάνε. Στην Ελλάδα αυτή την φορά θα παρατηρηθεί συνωστισμός Ελλήνων προσκεκλημένων όχι μόνο διότι είθισται για την φιλοξενούσα χώρα, αλλά και διότι αναμένονται πλήθος ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου τους προσεχούς μήνες και μέχρι τέλους του 2010. Έτσι σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας στις συνεδριάσεις που θα γίνουν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να λάβουν μέρος ο Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, η υπουργός εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, ενδεχομένως η Άννα Διαμαντοπούλου, γνωστοί επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Δαϋιδ, που αποτελεί και τον εκτελεστικό διευθυντή εκπρόσωπο της Ελλάδος στην Λέσχη(διάδοχος του επί δεκαετίες εκπροσώπου της Ελλάδας εφοπλιστή Κώστα Καρρά) και το πρόσωπο εκείνο που προτείνει προς το διευθυντήριο της προσκλήσεις για τις ελληνικές συμμετοχές.
Αν επίσης θέλετε να δείτε φωτογραφίες απο την συνεδρίαση του 2008
πατήστε εδω
Επίσης γνωστοί καθηγητές πανεπιστημίου όπως ο κ. Τσούκαλης που επίσης έχει λάβει μέρος αλλά και δημοσιογράφοι -ονόματα εκπλήξεις- πέραν του Αλέξη Παπαχελά ο οποίος θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα λάβει και έτερος έλληνες δημοσιογράφος το όνομα του οποίου θα αποτελέσει και μεγάλη έκπληξη(η δημοσιοποίηση του θα γίνει εφόσον τελικά παραστεί).

Δημοσίευση σχολίου

 
Top