GuidePedia

0

 Υστερία αντισημιτικών θεωριών συνομωσίας * «Το Ηνωμένο Βασίλειο έπεσε!»….

Μετά τη νίκη του Εργατικού Κόμματος στις γενικές εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου την Πέμπτη, αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη σύζυγο του νέου πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ άρχισαν να διαδίδονται στο διαδίκτυο.

Οι αντισημίτες επεσήμαναν την εβραϊκή πίστη της Βικτόρια Στάρμερ ως απόδειξη μιας ευρύτερης θεωρίας συνωμοσίας βάσει της οποίας οι Εβραίου ελέγχουν τον κόσμο μέσω της πρόσβασης στους παγκόσμιους ηγέτες.

Γνωστή σχολιαστής και ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου της Συρίας, Άσαντ, ονόματι Μαράμ Σουσλί, η οποία είναι επίσης γνωστή ως «Syrian Girl» στο διαδίκτυο, ισχυρίστηκε ότι ο γάμος του Στάρμερ ήταν ένας από τους πολλούς που είναι μέρος “μιας ατζέντας διείσδυσης του Ισραήλ” και ότι “δεν είναι αντισημιτικό να τον επισημάνει κανείς”.

“Ο νέος ηγέτης της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ είναι παντρεμένος με μια Εβραία. Η [Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ] Κάμαλα Χάρις είναι παντρεμένη με έναν Εβραίο. Ο γιος του [προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι παντρεμένος με μια Εβραία. Η κόρη του [πρώην προέδρου των ΗΠΑ] Ντόναλντ Τραμπ είναι παντρεμένη με εβραίο. Η κόρη της Χίλαρι Κλίντον είναι παντρεμένη με έναν Εβραίο. Πόσοι Εβραίοι υπάρχουν στον κόσμο; Δεν τους πιστεύω όταν λένε πως είναι 15 εκατομμύρια από το 1950» έγραψε η Σουσλί απευθυνόμενοι στους πάνω από 400.000 ακολούθους της στοX, πρώην Twitter. Η ανάρτησή της ήταν απάντηση σε ένα άρθρο της Jerusalem Post για τη Βικτόρια Στάρμερ. “Όλα αυτά τα άτομα είναι σιωνιστές. [ο γαμπρός του Τραμπ] Τζάρεντ Κούσνερ είναι κυριολεκτικά στο κρεβάτι με τον [ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν] Νετανιάχου.”, πρόσθετε στην ανάρτηση.

«Το Ισραήλ παίρνει τον έλεγχο»

Ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Megatron ανέφερε την Παρασκευή ότι το Ισραήλ πήρε τον έλεγχο του Ηνωμένου Βασιλείου και επιδιώκει να θέσει κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπό την εξουσία του.

“Ολόκληρη η πολιτική ελίτ στις Ηνωμένες Πολιτείες ελέγχεται από το Ισραήλ. Η Μεξικανή Πρόεδρος [η εκλεγμένη Claudia] Sheinbaum [Pardo] είναι Εβραία. Ο Πρόεδρος της Αργεντινής [Χαβιέ] Μιλέι έφτυσε τη χριστιανική του πίστη και έγινε Εβραίος. Ο Μπολσονάρο, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Βραζιλία φιλά την ισραηλινή σημαία όπου κι αν πάει και μάλλον απορρίπτει τη χριστιανική πίστη του και γίνεται Εβραίος. Η πρώτη κυρία της Βρετανίας είναι εβραία και ο νέος πρωθυπουργός πιθανότατα ασκεί ήδη τον Ιουδαϊσμό. Η Γερμανία εισήγαγε έναν νόμο βάσει του οποίου πρέπει να υποταχθείς στο Ισραήλ και να δηλώσεις ότι το υποστηρίζεις στη σφαγή των παιδιών για να πάρεις την γερμανική υπηκοότητα. [Ο Ουκρανός Πρόεδρος] Ζελένσκι είναι Εβραίος», ανέφερε ο λογαριασμός X με περισσότερους από 300.000 ακόλουθους το Σάββατο.
“Άμεσα ή έμμεσα, ένα μικρό κράτος απαρτχάιντ στη Μέση Ανατολή κυριαρχεί σε μυριάδες μεγάλα και ισχυρά κράτη. Για να μην αναφέρουμε τις διοικήσεις των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο”.

Η αντισημιτική ινφλουένσερ Δρ. Αναστασία Μαρία Λούπι, η οποία έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο X, είπε την Παρασκευή ότι οι Εβραίοι κέρδισαν τις εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο και μοιράστηκε μια φωτογραφία του Στάρμερ να φορά ένα κιπά, δηλώνοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έπεσε…

Οι μικρότεροι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναπαρήγαγαν τις θεωρίες συνωμοσίας στο X και σε άλλες πλατφόρμες.

Η Βικτόρια Στάρμερ προέρχεται από μια εβραϊκή οικογένεια του Βορείου Λονδίνου. Ο πατέρας της είναι πολωνοεβραϊκής καταγωγής έχει προσηλυτιστεί . Ενώ ο Στάρμερ είναι άθεος, η οικογένειά του είναι μέλος μιας Φιλελεύθερης Εβραϊκής Συναγωγής στο St. John’s Wood του Λονδίνου και έχει πει ότι τα παιδιά του που είναι στην εφηβεία, έχουν μάθει για την κληρονομιά τους.

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top