GuidePedia

0

Έξαλλος εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το επιτελείο του, που δεν μπόρεσε να μάθει, να οργανωθεί και να αποτρέψει την κοινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά την 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο, για την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». Ένα βιβλίο το οποίο θεωρείται η «Βίβλος του αντιμητσοτακισμού» από τους πραίτορες του ηγέτη – εθνεγέρτη μας.

Το δελτίο τύπου που κατέκλυσε κυριολεκτικά τα δημοσιογραφικά γραφεία, ήταν απευθείας από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή! Λιτό, απέριττο, σαν πυρομαχικό τελευταίας τεχνολογίας.

Ειδικά η συγκυρία στην οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή η κοινή παρέμβαση, θεωρείται τρικλοποδιά στον μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό μας, καθώς συμπίπτει με την απόφαση του να μετατρέψει το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεκμετάλλευσης…

Το χειρότερο; Η συγκεκριμένη παρέμβαση έρχεται την ώρα που ο Κυριάκος μας οργανώνει τα τριήμερα του και τις παραλιακές εξορμήσεις του! Κάτι που οπωσδήποτε θεωρείται «κήρυξη πολέμου»…

πηγή


Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του Ellada simera.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top