GuidePedia

0


Τα μαθήματα «πατριωτισμού» τελείωσαν για τη ΝΔ στη Ροδόπη ,η οποία αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφισότητα του Μουσταφά Κατραντζή, μετά από την αποκάλυψη που έκανε χθες ο κ.Τσίπρας. Όπως είπε στο έγγραφο της ΕΥΠ που Μητσοτάκης και Σκέρτσος διαρκώς επικαλούνταν για να επισημάνουν ότι ο Τσίπρας είχε ενημερωθεί για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη, υπήρχε και το όνομα του Μουσταφά Κατραντζή!


Η υποκρισία της ΝΔ πραγματικά εκπλήσσει αλλά και τρομάζει! Είχαν διαβάσει το…μισό έγγραφο και δεν είχαν δει ότι περιλαμβάνεται και ο δικός τους υποψήφιος; Χρειάζονταν ενημέρωση της ΕΥΠ για να πληροφορηθούν τις απόψεις του υποψήφιου βουλευτή τους; Ο άνθρωπος δεν έκρυψε ποτέ τις απόψεις του, δημόσια τις εξέφραζε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν τις είχαν δει στη ΝΔ; Δεν ήξεραν; Έχουν κάποια σοβαρή δικαιολογία;


Ο ίδιος ο Μουσταφά Κατραντζή έγραψε στο facebook:



Να σημειωθεί ότι το όνομα του Μουσταφά Κατραντζή θα βρίσκεται, κανονικά, στη λίστα του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, καθώς η συμμετοχή του στις εκλογές έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο από τις 5 Ιουνίου. Απλά, σε περίπτωση που κερδίσει την έδρα θα παραιτηθεί και θα την πάρει ο επόμενος, όπως θα γίνει σε αντίστοιχη περίπτωση και με τον Σπύρο Πνευματικό, στην Εύβοια.

πηγή


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

 
Top